Naslovna strana za nedelju, 24. mart 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od nedelje, 24. marta posvetile su obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO bombardovanju 1999. godine.

ALO – „NATO će nam ubijati decu još 150 godina“, o procenama radiologa o uticaju osiromašenog uranijuma na stanovništvo.“Na Košarama sam komndovao nebeskim herojima“, naslov je intervjua sa potpukovnikom Ljubinkom Djurovićem.

BLIC – Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković za list kaže „Molio sam Miloševića da potpiše Rambuje“. U intervjuu za list šef Misije EU u Srbiji Sem Fabrici „Cilj reformi nezavisne sudije i slobodni novinari“.

VEČERNJE NOVOSTI – „NATO rane večno bole“, o bombardovanju Srbije 1999. godine. Italijanski advokat Andjelo Fjore Tartalja za list kaže „Dokazao sam da uranijum ubija i posle 20 godina“. Ruski general u penziji Leonid Ivašov u intervjuu za list kaže „Amerikanci 1999. nisu smeli u rat prsa u prsa“.

KURIR – „Kajem se što sam bacao bombe na srpsku decu“, list prenosi reči američkog pilota Dejla Zelka čiji je avion oboren 27. marta 1999.

POLITIKA – List naslovnu stanu posvećuje 20 godina od NATO bombardovanja „Herojska odbrana Srbije“. Minisitar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović za list kaže „Nećemo tolerisati napade na policajce i novinare“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar