Naslovna strana za petak, 1. jun 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama uglavnom pišu o nastojanju lidera radikala Vojislava Šešelja da se preispita presuda za ubistvo premijera Srbije Zorana Djindjdića i njegovoj poseti osudjenom za ubistvo, incidentima na Kosovu i nastavku evrointegracija.

ALO  –  O poseti Ulemeku Legiji koji je osudjen za ubistvo premijera Srbije Zorana Djindjića. „Šešelj: Izbaviću Legiju iz zatvora“. List piše o ambasadoru SAD Kajlu Skotu pod naslovom „Skot pola sata pljuvao Vučića“.

BLIC  –  „Šešelj pere Legiju za ubistvo Djindjića“ o nastojanju da se preispita presuda ubicama premijera Zorana Djindjića. „Tukao me bez razloga, ženama ne dobacujem“ povodom prizora na videu koji je zgrozio Srbiju o mladiću iz Stare Pazove koji je brutalno pretukao čoveka od 73 godine.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Žeteoce su nam ubili sad kreću i na bebe“, povodom incidenta u Starom Grackom selu u kome je pre 19 godina ubijeno 14 Srba na njivi. „Zlato iz Bora krali 20 godina“, o istrazi u krugu basena.

DANAS  –  „Ratni zločinac Šešelj kod Djindjićevog ubice“, o tome da je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj posetio Milorada Ulemeka u zatvoru u Požarevcu. „Još jedno poglavlje ako se Vučič i Tači sastanu do 20. juna“ o pristupnim pregovorima sa EU.

INFORMER   –   O poseti lidera radikala Vojislava Šešelja Miloradu Ulemeku u zatvoru u Požarevcu „Šešelj:Oslobodiću Legiju“. List dodaje da „Više od 200 lažnih doktora predaje studentima u Srbiji“.  

KURIR   –  O poseti Miloradu Ulemeku u zatvoru „Šešelj oslobadja Legiju“. List piše o predsedniku Odbora Skupštine Srbije za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Mehu Omeroviću „Nisam lopov imao sam zdravstvene probleme“.

POLITIKA  –  „Zloupotreba antisrpskog raspoloženja u Hrvatskoj“ o inicijativi da se predstavnicima manjina u Saboru uskrati mogućnost glasanja za budžet i vladu. „Izabrani doktor na bolovanju“ o aplikaciji i merama nadzora.

SRPSKI TELEGRAF  – O poseti lidera Srpske radikalne stranke Ulemeku Legiji u zatvoru „Tajne poruke Šešelja i Legije u zatvoru“. List navodi da su „Ameri pustili Albance da biju Srbe“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar