Naslovna strana za petak, 13. jul 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o puštanju iz pritvora Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović i finalu Svetskog prvenstva u fudbalu.

ALO  –  „Zoran ode na letovanje!“, o oslobadjanju Zorana Marjanovića nakon 10 meseci pritvora. List piše da ratni komandant Armije Republike BiH u Srebrenici Naser Orić „preti novim ratom“: „Srbi, ćeraćemo se mi još“.

BLIC  –  Pod naslovom „Da li je srpski navijati za Hrvate“ list piše o finalu Svetskog prvenstva. O oslobadjanju Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge list piše u: „Marjanović pušten, nema dokaza da je ubica“. „Vučić ide kod Makrona zbog Kosova“, o planu posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O novim obavezama državnih funkcionera „Moraju da prijave gotovinu i nakit“. List prenosi i izjavu ministra spoljnih poslova Ivice Dačića „Toma napravio štetu kada je otkazao papi“.

DANAS  –  O dvostrukim aršinima države kada je reč o plaćanju računa za struju u tekstu: “ Makaze za sirotinju, svi moćni zaštićeni“. Predsednik DSS Miloš Jovanović za taj list kaže „Prihvatljivi su nam Djilasovi stavovi“. List piše i da je Privredni sud poništio odluku na osnovu koje je sudski izvršitelj hteo da proda beogradski hotel Slavija luks „Matijević i definitivno ostao bez Slavije luks“.

INFORMER  –  „Zoran na slobodi“, o puštanju iz pritvora Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge. List piše i da „Hrvati slave finale kao novu ‘Oluju'“.

KURIR  –  „Marjanović slobodan čovek“, o puštanju iz pritvora Zorana Marjanovića. List piše da „Srbijom hara pravosudno-izvršiteljska mafija“ i da su „u lancu prevara procenitelji, advokati, sudije, izvršitelji“.

POLITIKA  –  O samitu NATO u Briselu „Donald Tramp: Ja sam vrlo stabilan genije“. O slučaju Zorana Marjanovića „Marjanović pušten iz pritvora“. List piše i o stečaju u Azotari u tekstu „Kako je propala Azotara“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Zoran Marjanović na slobodi“, o odluci Apelacionog suda da pusti iz pritvora Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar