Naslovna strana za petak, 15. septembar 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka pišu o poseti evropskog komesara za dobrosusedsku politiku i proširenje Johanesa Hana Beogradu, podršci koju je Srpskoj listi uputila vladajuća ruska partija Jedinstvena Rusija, kao i o poslednjem ispraćaju glumca Ljubiše Samardžića koji je preminuo u 81. godini.

ALO  –  U tekstu „Pao dil u opoziciji. Tajkun Djilas preuzima Beograd“ list piše o tome da će „opozicioni kandidat za beogradske izbore biti bivši gradonačelnik Dragan Djilas“. Pod naslovom „Vi Srbi ste heroji, nisam hteo da vas bombardujem“, o oficiru grčke mornarice Marinosu Ricudisu, koji je odbio naredjenje da učestvuje u NATO agresiji na Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine.

BLIC  –  „Odbio sam da bombardujem Srbiju i na to sam ponosan“, oficir grčke mornarice Marinos Ricudis izbačen iz službe jer je odbio naredjenje da učestvuje u NATO agresiji na Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine. List piše i o poslednjem ispraćaju glumca Ljubiše Samardžića koji je preminuo u 81. godini.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Vučićev poziv na dijalog je hrabar“, kaže komesar EU za proširenje Johanes Han uoči posete Beogradu. U tekstu „Putin stao uz Srpsku listu na Kosmetu“ list navodi da je vladajuća stranka u Rusiji podržala odluku Srpske liste da udje u kosovsku vladu Ramuša Haradinaja. Pod naslovom „Imaćemo domaću vakcinu“ o novom investitoru u Institut za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“.

DANAS  –  „Da sam ja potpisao Briselski sporazum, gorela bi Srbija“, kaže bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Pod naslovom „Vulinovi ljudi preuzeli Tigar“ list navodi da su funkcioneri Pokreta socijalista, čiji je predsednik Aleksandar Vulin, postavljeni na sva rukovodeća mesta u pirotskoj fabrici.

KURIR  –  U tekstu „Srbi izabrali Haradinaja, a on počeo da nas hapsi“ list piše o tome da je kosovska policija uhapsila pa pustila pripadnike Crvenog krsta. „Koja je veza Maje Gojković sa Arkanovim ubicama“, list piše o tome da je „sadašnja predsednica Narodne skupštine Maja Gojković želela da bude advokat Draganu Nikoliću Gagiju i dokaže da nije ubio Arkana“. List piše i o poslednjem ispraćaju glumca Ljubiše Samadžića.

INFORMER  –  „Putin: Srbi na Kosovu, uz vas smo“, list piše da je vladajuća stranka u Rusiji podržala odluku Srpske liste da udje u kosovsku vladu Ramuša Haradinaja. List piše i o poslednjem ispraćaju glumca Ljubiše Samardžića.

POLITIKA  –  „Poslednji ispraćaj proslavljenog glumca“, Ljubiša Samardžić kremiran na beogradskom Novom groblju. „Srbija ne može u EU pre 2025. godine“, kaže predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Hrvati kupuju Beogradsku arenu“, list piše o tome da bi sportska arena mogla da promeni naziv u Atlantik arena po glavnom sponzorstvu „Atlantik grupe“ čiji je suvlasnik hrvatski penzioni fond. U tekstu „Grk bio na robiji. Odbio da nas bombarduje“ o oficiru grčke mornarice Marinosu Ricudisu koji je odbio naredjenje da učestvuje u NATO agresiji na Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar