Naslovna strana za petak, 31. avgust 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja uglavnom pišu o aktuelnoj političkoj situacija u vezi s Kosovom i Metohijom i hapšenju odgovornih za pljačku vile direktora „Grand produkcije“ Saše Popovića, ali pišu i o drugim političkim i ekonomskim temama.

ALO  –  „Miša glavom platio Lukine poruke“, o pozadini ubistva beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. „Aufiderzen, frau Merkel“, tekst posvećen nemačkoj kancelarki Angeli Merkel.

BLIC  –  Istraživanje o podršci pojedinih opštinskih odbora vladajuće stranke predsedniku države u tekstu pod naslovom „Ima li u vrhu SNS-a onih koji nisu za Vučića?“. „Liste čekanja u bolnicama upola kraće nego prošle godine“, o uvodjenju centralizovanog programa RFZO-a. „Badžin sin opljačkao Popovića“, o hapšenju sina generala Radovana Stojičića zbog kradje nakita iz kuće Saše Popovića.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Pred Putinom 100 tenkova i nove rakete“ list najavljuje paradu koja će biti održana u Beogradu na Dan pobede u Prvom svetskom ratu 11. novembra. „Srbi gladuju u Hagu“, o tome kako pritvorska kantina u medjunarodnom sudu u Sheveningenu zadužena za zatvorenike sa Balkana ne radi.

DANAS  –  Tekst o izjavama vodja opozicije o otvorenom pismu predsednika opština sa severa Kosova o tome da će protivnike podele Kosova „tražiti po kućama“ list donosi pod naslovom „Rada Trajković: Znak početka kraja Vučićeve vladavine“. „Odakle ti ideja da zoveš?“, o novinaru Danasa koji je pozvao broj sa kog se šalju poruke podrške Aleksandru Vučiću.

INFORMER  –  „Vučić ide na Kosovo“, tekst u kojem list piše da će predsednik države Aleksandar Vučić 9. septembra u Kosovskoj Mitrovici objaviti detalje plana za Kosovo i Metohiju.

KURIR  –  „Vučić iznosi plan za Kosovo i Metohiju u Mitrovici 9. septembra“, o odlasku predsednika Srbije Aleksandra Vučića 9. septembra na Kosovo i Metohiju.

POLITIKA  –  „Razvaljuju plombe na srpskim kamionima, pa naplaćuju kazne do 7.000 evra“, o optužbama domaćih prevoznika da im hrvatski carinici namerno oštećuju carinska obeležja. „Za 22 predmeta u ponudi 286 novih udžbenika“, o broju odobrenih programa za peti i šesti razred osnovne škole.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Ubica opljačkao mrtvu Jelenu“, o navodnim detaljima ubistva pevačice Jelene Marjanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar