Naslovna strana za petak, 19. januar 2018. godine

Dnevni listovi u Srbiji na naslovnim stranama za petak, 19. januar najviše pišu o sahrani i toku istrage ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i ubistvu pevačice Jelene Marijanović.

ALO – „Ubici će suditi Srbija“, list piše o sahrani lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

BLIC – Povodom ubistva Olivera Ivanovića za list govori mati Makarija: „Oliver se u masi ljudi izdvajao kao čovek“. „Ukinuto rešenje o pritvoru Marijanoviću“, list ispituje da li će osumnjičeni za ubistvo pevačice Jelene Marijanović, njen suprug Zoran biti pušten na slobodu.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovima „Kamere ulovile vozilo ubica“ i „Kosovo je bilo njegov usud“, list piše o istrazi ubistva i sahrani Olivera Ivanovića. „I Mićunović je kandidat za SANU“, o konkursu za nove članove Akademije koji traje još 12 dana. „Traže jače dokaze za Zoranov pritvor“, o ukidanju pritvora Zoranu Marijanoviću koji osumnjičen za ubistvo supruge Jelene.

DANAS – „Trajković: Javna je tajna da vlast ima Milan Radojičić“, list analizira ko upravlja Kosovskom Mitrovicom. „Tahiri: Spremni smo da delimo informacije sa Srbijom“, naslov je intervjua sa ministrom pravde Kosova Abeljadom Tahirijem. „Radić: Moje privodjenje je pokazivanje moći“, kaže za list vojni analitičar Aleksandar Radić navodeći razloge zbog kojih ga je privela Vojna policija.

INFORMER – „CIA zna ko je ubio Olivera“, tekst o ubistvu Olivera Ivanovića. „Sud pušta Zorana na slobodu“, o ubistvu pevačice Jelene Marijalnović.

KURIR – O sahrani Olivera Ivanovića list piše pod naslovom: „Bela golubica nadletala Oliverov kovčeg“.

POLITIKA – Pod naslovom „Ujedinjeni u bolu“, list piše o sahrani Olivera Ivanovića u Beogradu. „Visoke škole ne mare za sporne doktorate“, o tome da direktori strukovnih škola izbegavaju vraćanje nastavnika s osporenim doktorskim titulama u zvanje predvača.

SRPSKI TELEGRAF – „Sud: Nema dokaza da je Zoran ubica“, o ubistvu pevačice Jelene Marijanović. „Premijerka klečala na Oliverovom grobu“, o sahrani Olivera Ivanovića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar