Naslovna strana za petak 23. februar 2018. godine

Dnevni listovi u Srbiji na naslovnim stranama za petak, 23. februar, najviše pišu o čoveku koji je bacio bombu na ambasadu SAD u Podgorici i zatim se ubio, o poseti ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu i postavljanju mozaika u kupoli Hrama Svetog Save, a u posebnim rubrikama pišu i o izborima za Skupštinu Beograda.

BLIC  –  „Kraljevčanin se razneo ispred ambasade SAD“, tekst o čoveku koji se razneo bombom u Podgorici, kako list navodi, iz nezadovoljstva priključenjem Crne Gore NATO. „Imamo pravog Preletačevića“, list piše o osobi koja je promenila ime da bi Gradska izborna komisija priznala listu Luke Maksimovića, pod imenom Ljubiša Preletačević Beli.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Smrt ispred američke ambasade“ list piše o čoveku koji se razneo bombom ispred američke ambasade u Podgorici. „Hram je simbol bratskih veza“, naslov je teksta povodom postavljanja mozaika na kupolu Hrama Svetog Save na Vračaru.

ALO  –  „Beli izazvao paniku u opoziciji“ list piše o reakciji opozicije povodom toga što lista Luke Maksimovića ipak učestvuje na beogradskim izborima nakon što je njegov drug promenio ime i prezime u ličnoj karti u Ljubiša Preletačević Beli.

DANAS  –  „Oko 800.000 Beogradjana oštećeno većim računima“, o tome da je „Gradsko stambeno“ preduzeće skuplje naplaćivalo usluge. „Bombaš patio od postratnog sindroma“, o čoveku koji je bacio bombu na američku ambasadu u Podgorici, a potom se razneo.

INFORMER  –  „Beli ubio žute“ list piše da je brat Luke Maksinovića promenio ime u ličnoj karti pod imenom Ljubiša Preletačević Beli da bi Gradska izborna komisija priznala listu „Ljubiša Preletačević Beli – Zato što volimo BELOVGRAD“. List piše o čoveku koji je bacio bombu na ambasadu SAD u Podgorici i zatim se ubio, pod naslovom „Bombu na ambasadu SAD u Podgorici bacio Srbin, veteran iz rata na Kosovu“.

KURIR  –  O bombi koju je juče na ambasadu SAD bacio muškarac a potom se ubio u tekstu „Slobin vojnik bacio bombu, pa se razneo“. List piše o ceremoniju u Hramu Svetog Save „Vučić Lavrovu poklonio pirotski ćilim“.   

POLITIKA  –  „Otkriven mozaik u kupoli Hrama Svetog Save“, o ceremoniji kojoj su prisustvovali vrh Srpske pravoslavne crkve, državnih institucija i ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov. „Bacio bombu na ambasadu SAD u Podgorici, pa razneo sebe“, list piše o motivima za takav čin. „Vežba NATO u Srbiji u oktobru“, naslov je teksta da će zajednička vežba biti posvećena prirodnim katastrofama i tehnološkim incidentima.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Otkrivamo mračne tajne Bondstila“ list piše o izjavi ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova da je „nejasno čine se bave Amerikanci u Bondstilu“. U intervjuu za list govori portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova „Dačiću sam poklonila cigare sa svojim likom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar