Naslovna strana za ponedeljak, 2. april 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 2. aprila najviše pišu o višesatnom sastanku predsednika i premijerke Srbije, Aleksandra Vučića i Ane Brnabić, o Kosovu, ekonomiji i rekonstrukciji Vlade Srbije.

ALO – „Vučić sam kao duh“, list piše da svi čekaju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić sam reši pitanje Kosova i Metohije. „Srpska mafija nasledila Eksobara“, list piše da posle smrti kolumbijskog narko-bosa Srbi preuzimaju tržište droge u Južnoj Americi.

BLIC – „Rekonstrukcija Vlade u maju“, o višesatnom razgovoru predsednika i premijerke Srbije, Aleksandra Vučića i Ane Brnabić. „Kako su menadžer i advokat oteli pare Stojkoviću“, naslov je pod kojim list piše da postoje snimci o prevari golmana fudbalske reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića.

VEČERNJE NOVOSTI – „I Beograd vaga kako na samit u Sofiju“, o predstojećem majskom samitu EU – Zapadni Balkan. „O deci odlučuje srce, a ne novac“, o razlozima malog nataliteta u Srbiji. „Ubistvo Jelene sa hiljadu pitanja“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović u Borči u Beogradu. „Za četiri godine 1.258 km puteva“, o obnovi regionalnih saobraćajnica u Srbiji.

DANAS – „‘Konstantin’ predat državi da ne uzima putnike ‘Tesli'“, o protestima gradjana Niša zbog odluke niških vlasti da aerodrom ustupi Republici. „Nemačkoj je teško da uspostavi tesne veze s Trampom“, za list kaže koordinator Fondacije Konrad Adenauer za spoljnu i bezbednosnu politiku Patrik Keler.

INFORMER – „NATO: Srbija može da vrati Kosovo za dva dana“, list piše da su na to navodno upozorili stratezi NATO pakta. „Tajna Jelenine burme“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, ubijene pre dve godine.

KURIR – „Srbi pobijeni zbog nabavke S-300“, list piše da je Srbija krajem ’90-tih ušla u posao nabavke moćnog raketnog sistema. „Odlazak TV legende“, umro novinar i autor emisije SAT Mirko Alvirović.

POLITIKA – „Traže gramofonske ploče Ante Pavelića“, o pokušajima Zagreba da iz Beograda dobije 340 kutija originalne arhivske gradje o Nezavisnoj državi Hrvatskoj. List piše i „Od danas upis prvaka“. Šef diplomatije Alžira Abdelkader Mesahel za list kaže „Kosovo i Zapadnu Saharu ne gurati u isti koš“. „Diplomatski ili hladni rat“, o odnosima Zapada i Rusije.

SRPSKI TELEGRAF – „Šokantna ispovest Jelenine sestre“, o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, a pod naslovom „Umro čuveni voditelj Mirko Alvirović“, list piše i o smrti novinara RTS-a.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar