Naslovna strana za ponedeljak, 29. maj 2017. godine

Dopunjeno naslovnim stranama dnevnih listova Alo, Informer, Kurir, Srpski telegraf.Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o predstojećem stupanju premijera Aleksandra Vučića na dužnost predsednika Srbije, o malverzacijama u javnim preduzećima, o drugim političkim i vojnim temama.

BLIC  –  „Preprodavali ski-pasove i oštetili državu za milione“, list piše o navodnim mahinacijama u Skijalištima Srbije. Pod naslovom „Poslanik skriva misicu s poternice“, list piše da poslanik Žika Gojković u Beogradu izlazi s „Plejboj zečicom“ koja je osudjena zbog pomaganja pri ubistvu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Vučić se kune nad Ustavom i Jevandjeljem“ – o detaljima stupanja Vučića na dužnost predsednika Republike. O novom sistemu zarada list piše u „Promene plata u javnom sektoru“.

DANAS  –  „Slučaj Savamala prati zavera ćutanja“ – kaže predsednik Udruženja tužilaca Srbije Goran Ilić. Lider Liberalno-demokratske partije „Čedomir Jovanović kandidat za gradonačelnika Beograda“, piše list.

KURIR  –  Pod naslovima „Delije htele da pobiju upravu Partizana“, „Miloš Vazura sinoć uhapšen zbog pištolja“ list piše o dogadjajima koji su prethodili privodjenju generalnog direktora Fudbalskog kluba „Partizan“ Miloša Vazure u Beogradu zbog nelegalnog posedovanja oružja.

POLITIKA  –  Pod naslovom „Vokeru sam izneo naš plan i zahteve Beogradu“, intervju s predsednikom Opštine Bujanovac Šaipom Kamberijem. “ ‘Zelene beretke’ u SAJ“, list piše o vežbi antiterorističkih jedinica Srbije i SAD na Goču i u Batajnici.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Udar mafije: Kokezi napali ženu i dete“ i „Ubićemo ga ko Bulatovića“, tekst u kojem list navodi da su mafijaši fizički nasrnuli na suprugu predsednika Fudbalskog saveza Srbije. „Uhapšen Vazura“, o privodjenju generalnog direktora Fudbalskog kluba „Partizan“ Miloša Vazure u Beogradu zbog nelegalnog posedovanja oružja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar