Naslovna strana za sredu, 19. april 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas pišu o protestima „Protiv diktature“ održanim u nekoliko gradova, o problemu zakazivanja pacijenata u zdravstvenim ustanovama , kao i o drugim društvenim temama.

ALO – O rezultatima ponovljenih izbora na tri biračka mesta pd naslovom „Saši dva, a Vuku samo jedan glas na ponovljenim izborima“. O zločinu u Subotici „Banda klinaca pljačala, tukla, silovala“.

BLIC – Šef diplomatije Srbije Ivica Dačić povodom izjava albanskog premijera Edija Rame kaže „Mogu samo da sanjaju veliku Albaniju“.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „Rama ujedinjuje Albaniju i Kosovo“ list piše da albanski premijer Edi Rama „ucenjuje“ EU i preti komšijama oživljavanjem ideje o „velikoj Albaniji“. Novosti pišu da je Socijalno ekonomski savet prihvatio inicijativu – „Prevremena penzija biće manja smo do 65. godine“. O problemima sa zakazivanjem pacijenata – „Ko može da pregleda za pet minuta“.

DANAS – „Znamo vas iz Šešeljeve bratije“, o nastavku protesta „Protiv diktature“ posle praznika u više gradova Srbije. U tekstu „Savamala izbrisana iz katastra i pre rušenja“ list navodi da je Republički geodetski zavod iz baze podataka „počistio“ objekte u Hercegovačkoj ulici predvidjene za „Beograd na vodi“. Poslanica poslaničkog kluba „Za spas Srbije“ Sanda Rašković Ivić o studentskim protestima za list kaže: „Vučića protesti nerviraju i to se vidi“.

INFORMER – Tekst o izjavama albanskog premijera da će spojiti Albaniju i Kosovo – „Rama hoće rat“. O zdravlju zuba dece u Srbiji „Više od 85 odsto dece u Srbiji ima krive zube i vilice i mora da nosi proteze“.

KURIR – O protestima u Srbiji „Studenti neumorni“. O verbalnom sukobu ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović i ministra za rad Aleksandra Vulina o RTS-u tekst pod naslovom „Vuline, mali si i nemaš pojma“.

POLITIKA – Pod naslovom „S – 300 iz Ukrajine preko Zagreba završio u SAD“ list prenosi navode ruskog Ministarstva inostranih poslova da su tvrdnje da je Rusija naouružavala Hrvatsku plasirane da bi se nanela šteta prijateljskim odnosima Moskve i Beograda. Za list govori predsednica parlamenta Maja Gojković „Poslanici biraju i smenjuju predsednika parlamenta“. O hapšenju rumunskog tajkuna u Beogradu „Čuvar tajni od kojih strepe funkcioneri“.

SRPSKI TELEGRAF – List objavljuje šta je napisao premijer Srbije Zoran Djindjić pre atentata na njega: „Djindjićev testament“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar