Naslovna strana za sredu, 21. februar 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o poseti ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova Srbiji, sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima porodica Hrvata nestalih tokom rata kao i o mogućoj nabavci borbenih helikoptera u Belorusiji za potrebe Vojske Srbije.

ALO  –  „Presuda Zoranu zavisi od Jelenine krvi“, o novim detaljima optužnice protiv Zorana Marjanovića, optuženog za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović.

BLIC  –  „Za rektora glasa i lice sa poternice“, Senat Univerziteta u Kragujevcu održaće sednicu na kojoj će izabrati rektora a jedini kandidat je dosadašnji rektor Nebojša Arsenijević koji je opužen za korupciju. O kladioničarskim prognozama rezultata beogradskih izbora pod naslovom „Koliko će koja list osvojiti glasova?“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Srbija kupuje ‘ubice’ tenkova“, list navodi da će Srbija, uz saglasnost Moskve, kupiti u Belorusiji šest borbenih helikoptera Mi-35. O poseti ruskog ministra spoljnih poslova u tekstu „Lavrov i pod kupolom Hrama“. U tekstu „I Djilas na skeneru holandskih vlasti“ list navodi da je holandska Finansijska obaveštajna služba zatražila od nadležnih organa Srbije da ispitaju poslovanje firme „Dajrekt medija“ čiji je bivši vlasnik kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Djilas.

DANAS  –  Pod naslovom „Oliver Ivanović nije bio u sukobu sa Radojičićem“ o reakcijama na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je lider Gradjanske inicijative SDP, koji je ubijen sredinom januara u Kosovskoj Mitrovici, bio u sukobu sa kosovskim biznismenom Milanom Radojičićem.

INFORMER  – U tekstu „Djilasovi praljvi milioni“ list navodi da je kandidat za gradonačelnika Dragan Djilas pred početak kamapnje prodao poslovnu zgradu svoje firme „Multikom“ na Novom Beogradu, suvlasniku SBB i Televizije N1 Draganu Šolaku.

KURIR  – „Odlazim s čela SNS“, o najavi predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da će na mestu šefa stranke ostati još najviše godinu dana. „Umrla zaposlena na Kliničkom“, pet žrtava malih boginja.

POLITIKA  –  „Hrvati u Srbiji izneli zahteve, Zagreb odbacuje predlog SNV-a“, o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa članovima porodica Hrvata nestalih tokom rata i predstavnicima hrvatske nacionalne manjine u Srbiji. „Srbija i Rusija – 180 godina prijateljstva, poverenja i saradnje“, za „Politiku“ i „Rusku gazetu“ govorili su ministri spoljnih poslova Srbije i Rusije, Ivica Dačić i Sergej Lavrov.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Dvojica Albanaca ubila Olivera, trojica Srba pomagala“, list navodi da su ruski obaveštajci dostavili srpskim službama izveštaj o atentatu na lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar