Naslovna strana za sredu, 21. mart 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od srede, 21. marta najčešće pišu o rekonstrukciji Vlade Srbije, pukovniku Niku Dučiću, Amerikancu srpskog porekla koji je novi komandant baze Bondstil kod Uroševca i hapšenju još jednog sveštenika zbog droge.

ALO – List piše o tome da ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ima ambiciju da postane predsednica Vlade umesto premijerke Ane Brnabić „Zorana ne bira sredstva da otme fotelju Ani“.

BLIC – „Mali ide u Vladu, dva kandidata za Beograd“, o najavljenoj rekontrukciji Vlade Srbije i tome ko će biti novi gradonačelnik Beograda. „Bahati rektor maltertira nas već deceniju“, kaže profesorka Univerziteta u Kragujevcu o kontraverznom rektoru Nebojši Arsenijeviću.

VEČERNJE NOVOSTI – „Dodik pravi Vojsku Srpske“, najavljuje predsednik RS Milorad Dodik ukoliko Kosovo dobije oružane snage. „Srbin vodi Bondstil“, o američkom pukovniku Niku Dučiću srpskog porekla.

DANAS – „Stolica Prištine u UN za zajednicu srpskih opština“, list piše da se traganje za rešenjem kosovskog problema ubrzava u EU i Americi. „Tadić: pitaću EU kakao podržavaju Vučićevu kriminalizaicju Srbije“, list prenosi optužbe na račun vlasti u Srbiji. „Jeremić: naprednjaci odgovorni za prebijanje Milekovića“, lider Narodne partija Vuk Jeremić o prebijanju šefa izbornog štaba te stranke u Smederevskoj Palanci.

INFORMER – Povodom mera za povećanje nataliteta koje je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, list na naslovnoj strani prenosi reagovanje lidera radikala Vojislava Šešelja „Srbe sa sela ženiti Kineskinjama“. O hapšenju još jednog sveštenika zbog droge „Pop pao sa 100 grama trave i spida“.

KURIR – O pozivu premijerke Srbije Ane Brnabić na razgovor o rekonstrukciji Vlade list piše pod naslovom „Ko će sve da leti iz Vlade“. „Drogirani sveštenik uhvaćen s travom“, o hapšenju sveštenika SPC zbog droge.

POLITIKA – „Hapšenje Srba na KiM uvod u briselski dijalog“, o hapšenju Srba na Kosovu i fizičkim napadima tokom dijaloga Beograda i Prištine u Briselu. „Još jedan sveštenik uhvaćen sa drogom“, o drugom slučaju hapšenja sveštenika Srpske pravoslavne crkve zbog droge. „Dučić novi komandant baze Bondstil“, pukovnik Nik Dučić, Amerikanac srpskog porekla novi je komandant baze Bondstil kod Uroševca i Multinacionalne brigade Kfora Istok. „Sarkozi prveden zbog Gadafijevog novca“, o privodjenju bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija zbog sumnjivog finansiranja predsedničke kampanje 2007. godine.

SRPSKI TELEGRAF – „Pop se drogirao i dilovao spid“, o hapšenju sveštenika SPC. O incidentu u Makedoniji „Albanci pretukli Srbe u Kumanovu“. List piše i o novom komandantu Kfora za sektor Istok na Kosovu „Srbin preuzeo Bondstil“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar