Naslovna strana za sredu, 8. novembar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi naslovne strane za sredu, 8. novembar, posvetili su raznim temama, medju kojima je imenovanje Nebojše Stefanovića za koordinatora službi bezbednosti, štetnim hemikalijama u fiskalnim računima, ali i nameri bivšeg predsednika Srbije i SNS Tomislava Nikolića da osnuje svoju stranku.

ALO  –  „Ubicu otkrila rodjena žena“, o hapšenju osumnjičenog za ubistvo pekara iz Beograda. „Keba udario devojku na pešačkom prelazu“, o tome da je pevač Dragan Kojić kolima udario devojku na pešačkom prelazu.

BLIC  –  „Nikolić pravi stranku“, piše list o ponovnom političkom angažmanu Tomislava Nikolića. „Lubardina slika vraćena državi“, o tome da je slika „Industrijalizacija“ proglašena kulturnim dobrom.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Izvodjači šminkaju fušeraj na Koridoru 11“, o tome da preduzeće „Planum“ bez odobrenja popravlja deo puta od Uba do Lajkovca za koji je bivši ministar Milutin Mrkonić optužen da je loše uradjen. „Pronašli Dražine naočare“, o tome da su naočare komadanta četničkog pokreta i Jugoslvenske vojske u otadžbini Dragoljuba Mihailovića pronadjene u masovnoj grobnici u pećini Cerova.

DANAS  –  „Zaokružena partijska kontrola nad državom“, o imenovanju ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića za koordinatora službi bezbednosti. „Hojt Ji ublažio stav jer je Dodik odustao od referenduma“, o saznanjima lista da Vašington smatra da je Beograd pravilno shvatio i usvojio poslate poruke. O položaju medija list piše pod naslovom „Jugoslav Ćosić: Zastrašivanje kablovskih operatera koji emituju N1“.

INFORMER  –  „Ne ucenjujem, već savetujem“, o tome da američki zvaničnik Brajan Hjot Ji povlači pretnje upućene Beogradu. „Zoran je sam sebe ubedio da nije ubica“, o tome da je osumnjičeni za ubistvo pevačice Jelene Marjanović po proceni policijskih psihologa – podvojena ličnost.

KURIR  –  „Ministar gradio Putinov dvorac“, o aferi „Rajski papiri“ koja otkriva da je Nenad Popović u Rusiji gradio palate, puteve i olimpijsko naselje u Sočiju. „Keba pregazio devojku na pešačkom“, o saobraćajnoj nesreći na Novom Beogradu.

POLITIKA  –  „Štetna hemikalija u fiskalnim računima“, o tome da je toksični bisfenol A pronadjen u fiskalnim isečcima. „Dan primirja u subotu, nema praznovanja“, o tome da za zvanični praznik – Dan primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, ove godine neće biti neradnog dana. „EU sprema crnu listu poreskih rajeva“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Srbin za CIA ruši Putina“, o tome da postoji obaveštajac koji bi trebao da „svrgne“ sa vlasti Aleksandra Vučića i premijera Madjarske Viktora Orbana. „Mrka i Antić bi na čelo Beograda“, o predstojećim izborima u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar