Naslovna strana za subotu, 15. jul 2017. godine

Naslovne strane današnjih izdanja beogradskih listova bave se ubistvima u Centru za socijalni rad u Rakovici kada su nastradali majka i njeno četvorogodišnje dete, štrajkom u Fijatu i platama radnika u Srbiji.

ALO  –  „Torcida spremala napad na Bajagu“ o tome da je intervencijom policije sprečen incident u Splitu pred nastup pevača Momčila Bajagića.

BLIC  –  Naslovna strana posvećena je ubistvu u rakovičkom Centru za socijalni rad, ubistvu majke i deteta: „Vapaji koje niko nije čuo“.  

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Potpisano: Stepinac je mučenik?!“ O epilogu rada mešovite komisije o kontraverznom hrvatskom nadbiskupu. O tragediji u Centru za socijalni rad Rakovica u „Ubica ćuti, inspektori češljaju centar u Rakovici“. O ubistvu na Zakintosu i sudbini uhapšenih Srba u „Dvojica Srba došla sa Zakintosa, pravda stigla na rodjendan“.

DANAS  –  O slaboj plaćenosti radne snage u Srbiji u „Samo Indijci manje plaćeni od Srba“. Povodom predstojećeg Sabora trubača u Guči u „Ulaz u Guču, parking i sadržaji besplatni“.

INFORMER  –  „Letovanje kao pakao“ o uhapšenim Srbima na Zakintosu osunjičenim za ubistvo američkog turiste. O povredi tenisera Novaka Djokovića „Nole zbog bolovanja gubi čak 10.000 evra“.

POLITIKA  –  Povodom štrajka u Fijatu i o njegovim posledicama „Ako Fijat ode…“ O novoformiranom Savetu i ulozi koju u njemu im bivši predsednik države „Tomislav Nikolić ne prima platu u Savetu za Rusiju i Kinu“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Hrvati hteli da ubiju Bajagu“ list piše da su naoružani huligani raketama i bakljama hteli da spreče koncert pevača Momčila Bajagića Bajagu u Splitu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar