Naslovna strana za subotu, 9. februar 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote 9. februara, pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Pčinjskom okrugu kao deo njegove kampanje „Budućnost Srbije“ i o protestima širom Srbije.

ALO – „Mi ne sanjamo budućnost, mi je gradimo“, naslov je povodom početka predsedničke kampanje.

BLIC – „Godina od odlaska Glogovca“, o godišnjici smrti glumca Nebojše Glogovca. „Na ratištima u Siriji i Iraku 28 srpskih državljana“, list prenosi deo predavanja ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića polaznicima Vojne akademije. List piše i da „Titove dugove plaćamo još 22 godine“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Pojedini biskupi ustaški nastrojeni“, za list kaže episkop bački Irinej. O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Pčinjskom okrugu: „Za stan od 50 kvadrata rata 50 evra“.

DANAS – „Ovo je zlatno doba za njih, mračno za nas“, o protestima „Jedan od pet miliona“ koji su održani širom Srbije. „Pretnje Sejdinoviću posle teksta na ‘ničijem’ portalu“, o napadu na predsednika Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedima Sejdinovića.

INFORMER – „Sve velike sile u SB UN podržale Srbiju“, naslov je povodom prekjučerašnje sednice SB UN na kojoj je razmatran izveštaj o situaciji na Kosovu.

KURIR – „Hag tajno uništio dokaze koji oslobadjaju Mladića i Karadžića“, piše list o sudskim procesima pred Medjunarodnim tribunalom.

POLITIKA – List piše da „U bankama 387 štediša čuva 450 miliona evra“, kao i da „mesto nastanka srpske države izgleda sablasno“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Interesna hobotnica“ list piše o javnim ličnostima koji kritikuju aktuelnu vlast. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar