Naslovna strana za utorak, 31. jul 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 3. jul pišu o posetama Srbiji evropskog komesara za pregovore o proširenju i politiku susedstva Johanesa Hana i predsednice Vlade Norveške Erne Solberg, kao i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – „Bujica nam je odnela sve što smo imali“, o poplavi u beogradskom naselju Grocka.

BLIC – „Putin i Tramp u Finskoj pričaju o Kosovu“, list navodi da se Srbija nada da će se dva lidera uključiti u dijalog. List piše o tome da li će biti susreta poglavara Katoličke crkve i Srpske pravoslavne crkve „Patrijarh: Nije vreme da Papa dodje“, dok ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenjuje da je ta „Poseta u interesu Srbije“.

VEČERNJE NOVOSTI – O tome kako uknjižiti nekretnine u katastar list piše u tekstu „Kako brzo uknjižiti stan uz pomoć notara“. O odluci „Megatrend“ Fakulteta za kulturu i medije da uvedu program za školovanje di džejeva „Zanimanje: dipl. dj-džej“. „Snimali reklame u Jasenovcu“, o tome da je australijska kompanija Vallez Eue Wear snimila spot za naočare na stratištu.

DANAS – Proslavljeni košarkaški trener Duda Ivković o fotografiji sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koja je izazvala polemike u javnosti: „Savest i dostojanstvo su mi čisti“. List piše da će biti izdvojena dodatna sredstva za novogodišnju rasvetu: „Još 200.000 evra za novogodišnju rasvetu u Beogradu“. Predsednica Vlade Norveške Erna Solberg „Za ovaj region, zbog ratne prošlosti, prioritet je stabilnost“.

INFORMER – „Ne damo Srbima ni metar Kosova“, list prenosi izjavu kosovskog premijera Ramuša Haradinaja. „Meksiko istražuje Jeremića“, o tome da su vlasti u Meksiku pokrenule istragu protiv Emlija Lozoje, čiji je saradnik bio lider Narodne stranke Vuk Jeremić.

KURIR – „Više nisam Srbin“, naslov je teksta u kojem list piše o golmanu hrvatske reprezentacije Danijelu Subašiću.

POLITIKA – O poseti Johanesa Hana Srbiji i sastanku sa predsednikom Srbije – „Vučić: Nisam optimista oko Kosova, ali moramo da pregovaramo“. „Merkelova: Centri za migrante na granici sa Austrijom“, o kompromosu o migraciji koji predvidja uspostavljanje tranzitnih centara na granici Nemačke sa Austrijom. „Svi putevi vode u Beograd“, o tome da se u 2017. u prestonicu doselilo više od 15.000 ljudi.

SRPSKI TELEGRAF – „Ovako je ubijen Zoran Djindjić“, list prenosi prvi iskaz u policiji Miladina Suvajdžića, bivšeg pripadnika „zemunskog klana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar