Naslovna strana za utorak, 6. februar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o gasovodu ‘Turski tok’ koji bi trebalo da prodje kroz Srbiju, hapšenju dvojice muškaraca osumnjičenih za nošenje vešala na protestu u Beogradu i virusu gripa u Srbiji.

ALO  –  List piše da su „Dveri i rakovački klan doneli omču na Terazije“, da je „Uhapšen manijak koji je pretio Vučićevom sinu Danilu“, kao i da „Epidemija tek kreće: Svinjski grip ubija po Srbiji“.

BLIC  –  „Odriču se užine da bi bratu kupili mleko“, o teškoj materijalnoj situaciji porodice iz okolike Užica. „Simpatizeri Dveri privedeni zbog vešala“, o hapšenju muškaraca zbog vešala na protestu u Beogradu. „Ana Brnabić i partnerka čekaju bebu“, o privatnom životu premijerke Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O hapšenju dvojice muškaraca zbog nošenja vešala na protestu u Beogradu list piše „Tandemu iz Dveri krivična za vešala“. „Evropa neće 78 odsto ruskog gasa u cevi kroz Srbiju“, o gasovodu koji bi trebalo da bude izgradjen kroz Srbiju.

DANAS  –  Sin ubijenog lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Nikola za list kaže „Svi u porodici smo u protestu“. „Napadnut jedan od vodja protesta u Nišu“, o napadu na profesora Zorana Jovanovića. Advokat Božo Prelević kaže „Jasno je ko od incidenta sa vešalima ima koristi“.

INFORMER  –  „Vešala su nosili djilasovci“, o nosiocima improvizovanih vešala na subotnjem protestu „Jedan od pet miliona“.

KURIR  –  „Oni bi da vešaju: Boškov čovek član rakovičkog klana organizovao vešala na Terazijama“, o improvizovanim vešalima na protestu „Jedan od pet miliona“.

POLITIKA  –  „Ko oslobadja kriminalce, sudovi ili policija“, o pravosudju u Srbiji. „Pravo Mikija Manojlovića da iznese svoj stav“, o glumcu koji je izrazio svoje političko uverenje. „EEZ: ‘Turski tok’ može preko Srbije, ali je sporan ruski gas“, o mišljenju Evropske energetske zajednice. „U KC Niš 25 pacijenata sa simptomima gripa“, o širenju opasnog virusa.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše o improvizovanim vešalima na skupu „Jedan od pet milina“ pod naslovom „Članovi Dveri i rakovičkog klana nosili vešala“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar