Naslovne strane za 20. juli 2017, godine

Dnevne novine u Srbiji na naslovnim stranama za četvrtak, 20. jul najviše pišu o pregovorima Srbije i Rusije o kupovini raketnog sistema S 300.

ALO  –  Bogoljub Karić namerava da snimi film o svom životu „Daću 10 miliona evra za film o sebi!“. Pod naslovom „Rat za Srbiju, o tome kako se Rusija i SAD „utrkuju“ ko će Srbiji „uvaliti“ svoje avione i rakete. 

BLIC  –  „Rusija nam nudi raketni sistem S 300“, o pregovorima Srbije i Rusije o kupovini vojnog sistema. „Vučić ribao lokalne šefove SNS“, list piše da je održan sastanak lokalnih funkcionera SNS, po povratku predsednika Srbije i te stranke iz SAD.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Rusija sprema S 300 za Srbiju“, list piše o navodima iz Moskve da su u toku pregovori za isporuku odbrambenog sistema. „Preživeo pod zemljom 40 minuta“, o nesreći na gradilištu u Nišu.

DANAS  –  „Kinezi traže lakše otpuštanje radnika“, list piše da menadžment Hestila očekuje da Vlada Srbije promeni zakon o radu. „Počeli pregovori štrajkača sa menadžementom Fijata“, o prekidu štrajka kragujevačke fabrike automobila. O predstojećim beogradskim izborima list piše pod naslovom „Šabić prihvatljiv kandidat za prvog čoveka Beograda“.

INFORMER  –  O mogućoj poseti svetskog lidera „Tramp dolazi u Srbiju ?!“.  List prenosi izjavu savetnika ruskog predsednika Dimitrija Šugajeva: „Moguće je da Rusija Srbima isporuči s-300“. 

KURIR  –  Zahtev predsednika Pokreta slobodnih gradjana Saše Jankovića: „Istražite Vučićevu ulogu u paljenju američke ambasade“. Nastavak serije štrajkova „I malinari počinju štrajk gladju“.

POLITIKA  –  „Srbija želi S 300“, list piše da je direktor ruske službe za vojnu saradnju Dmitrij Šugajev izjavio da je Srbija zainteresovana za isporuku tog odbrambenog sistema. „Iz vojske svake godine istupi 800 ugovoraca“, list piše da zbog lošeg materijalnog stanja vojnici po ugovoru odlaze iz srpskog sistema odbrane.

SRPSKI TELEGRAF  –   List piše o potvrdi iz Rusije „Srbima šaljemo S-300 i tenkove“. O novim incidentima u Grčkoj „Grčki mediji tvrde- Srbi tukli i Švajcarce na Zakintosu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar