Naslovne strane za 25. jul 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 25. jul, pišu o okončavanju štrajka u Fiatu u Kragujevcu, o najavi razgovora domaćih političara o pitanju Kosova, i o raznim drugim temama.

ALO  –  „Postignut dogovor za ‘Fijat'“ o završetku pregovora i najavljenom potpisivanju sporazuma predstavnika sindikata i uprave te kompanije. „Sa privatnog računa uplatio 12 miliona za svoj DJB“, list piše da je lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović „kao fizičko lice uplatio na račun tog pokreta višemilionske iznose“.

BLIC  –  „SPC, deo opozicije i SANU idu kod Vučića“, o pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na razgovore o Kosovu. List piše i da su „Kanadjani našli zlatnu žicu kod Boljevca“. O godišnjici optužnice protiv lidera bosanskih Srba „Mladića i Karadžića 22 godine juri pravda“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Švedska Srbima greškom odala državne tajne“, o aferi sa curenjem važnih državnih podataka u Švedskoj. „Oteto od ubijenog nije dokaz za tužioca“, povodom godišnjice ubistva 14 žetelaca u selu Staro Gracko na Kosovu i istrazi o počiniocima koja i danas traje.

DANAS  –  O pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na unutrašnji dijalog o Kosovu „Dokaz promene politike bilo bi priznanje Kosova“. Povodom najavljenog sastanka premijerke Srbije Ane Brnabić i članova Saveta za borbu protiv korupcije, list citira izjavu članice tog tela Jelisavete Vasilić: „Pitaću premijerku da li će se Vlada protiv korupcije boriti samo rečima“.

INFORMER  –  „Rusi srečili atentat na Dodika“ – da je „šef tajne službe Bosne i Hercegovine Osman Mehmedagić spremao ubistvo predsednika Republike Srpske Milorada Dodika“.

KURIR  –  „Znam mnoge kojima SNS uzima pare“ – bivši član Srpske napredne stranke Momir Stojanović potvrdio da „ljudi koji su zaposleni preko partijske knjižice moraju deo novca da odvajaju za funckionisanje te stranke“.

POLITIKA  –  „Radnici kragujevačkog ‘Fijata’ izborili se za veće plate“, o završetku pregovora i najavljenom potpisivanju sporazuma predstavnika sindikata i uprave te kompanije. „Za Srbiju u EU 49 odsto gradjana“, o rezultatima istraživanja javnog mnjenja.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Slobinoj ćerki ukrali stan“ o tome da je „bivši direktor GAK Narodni front Nikola Antić nagovorio ćerku nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića Mariju Milošević da mu prepiše stan“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar