Naslovne strane za 26. jul 2017. godine

Dnevne novine na današnjim naslovnim stranama pišu o unutrašnjem dijalogu o Kosovu, sporazumu sa „Fijatom“ koji je ostao tajna za javnost kao i brisanju Andreja Vučića iz registra firme Asomakum.

ALO  –  Za list govori srpski patrijarh Irinej: „Vučićeva ideja za Kosovo je dobra“.

BLIC  –  „Bio sam pijan, ne sećam se da sam je ubio“ o iskazu optuženog za ubistvo trogodišnje devojčice. O povratku Bogoljuba Karića na političku scenu u tekstu pod naslovom „Uspon, pad, vaskrsnuće“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Tudjman sakrio dokaze o Stepincu“ list piše da je „očišćen“ dosije kardinala Alojzija Stepinca. „Rim želi da Srbija što pre udje u Uniju“, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rimu. „Cune pored Gage i Bate“ o sahrani pevača Predraga Gojkovića.

DANAS  –  „Andrej Vučić brisan iz registra fantomske firme“, o brisanju brata predsednika države kao direkora i vlasnika firme Asomakum. „Poseta Vučića SAD bila je važan korak“, reagovanje ambasadora SAD Kajla Skota na tekst Borislava Stefanovića. „Ulazak u EU ukida sporazum o trgovini sa Rusijom“, kaže ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

KURIR  –  List objavljuje otvoreno pismo predsednika Adrija medija grupe Aleksandra Rodića predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Glumac Nebojša Glogovac kaže: „Odem da živim u Trebinju“. List objavljuje upozorenje seizmologa „Srbiji prete zemljotresi“.

INFORMER  –  „SAD će u Srbiji ratovati protiv Rusa“ list piše da je savetnik za Balkan predsednika SAD Donalda Trampa, Brajan Hoj Ji u intervjuu za Glas Amerike najavio da će se SAD žestoko boriti protiv sve jačeg plitičkog, ekonomskog i vojnog uticaja Rusije u Srbiji.

POLITIKA  –  O tome može li da uspe srpsko-srpski dijalog o Kosovu list piše u tekstu pod naslovom „Izmedju mita i stvarnosti“. „Sporazum sa ‘Fijatom’ ostao tajna“ o konferenciji za novinare u Vladi Srbije na kojoj novinari nisu mogli da postave pitanja i vide sporazum. „Obezbedjenje u centrima za socijalni rad“, nakon tragičnih dogadjaja u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše da kongresmen Dejna Rorabaher poručuje da ako Srbija želi da sačuva narod na Kosovu mora da pristane na razmenu teritorija „Američka ucena Srbima – Dajte Preševo za sever Kosova“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar