Naslovne strane za četvrtak, 11. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o situaciji sa korona virusom, privodjenju bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta a bave se i nizom političkih i ekonomskih tema.

BLIC – List, u tekstu pod naslovom „Moćna ruska propaganda da Moskva gradi baze po Srbiji“, piše da Moskva nastavlja sa dezinformacijama. „Bahati rektor uhapšen zbog lažnih diploma“, o privodjenju bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta.

VEČERNJE NOVOSTI – „Koronu dnevno dobije i do 35.000 ljudi?“, o „zamagljenoj situaciji“ sa širenjem korona virusa. U tekstu „Hrvatima nezakonito podelili diplome?, list piše o privodjenju bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta.

ALO – „Pljačkaši napali Tadića“, list piše o napadu na kapitena fudbalske reprezentacije Srbije Dušana Tadića u Amsterdamu.

DANAS – „Napad na Danas zbog Vučićeve stare afere“, o tome da su premijerka, tabloidi i Nebojša Krstić optužili Danas za objavu ličnih podataka predsednika Srbije. „Srbija u vrhu po upotrebi lekova za smirenje“, list piše o statistici o prometu medikamenata u svetu.

INFORMER – List prenosi izjavu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga „NATO će da spreči rat na Kosovu“.

KURIR – List o kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Hrvatskoj piše pod naslovom „Histerija“.

NOVA – „Gašić u igri za mesto u Vladi“, o saznanjima da bi aktuelni direktor BIA Bratislav Gašić mogao da bude ministar u novoj Vladi Srbije. List piše o poslovima sa državom kompanija koje su u vlasnišvtu ljudi bliskih vlasti u tekstu pod naslovom „SNS tajkuni koji drmaju Srbijom“.

POLITIKA – „Do sada dve milijarde evra stranih investicija“, o ulaganjima u Srbiju, u prvih sedam meseci ove godine. „Država neće tolerisati kršenje Uredbe o ceni hleba“, o poštovanju vladine uredbe o ceni hleba.

SRPSKI TELEGRAF – Intervju sa predsednikom Skupštine Srbije Vladimirom Orlićem: „Ne plašim se opozicije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar