Naslovne strane za četvrtak, 12. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama najviše pišu o poseti predsednika Češke Miloša Zemana Srbiji i o uticaju koji će smena Džona Boltona sa mesta savetnika za nacionalnu bezbednost SAD imati na mogućnost podele Kosova.

ALO  –  „Češka pokreće talas povlačenja priznanja Kosova u Evropi“, o poseti predsednika Češke Miloša Zemana Beogradu. „Tri i po godine nakon ubistva, Jelenin suprug pred sudijom“, počelo sudjenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

BLIC  –  O rezultatima novog istraživanja javnog mnenja u tekstu „SNS i dalje ubedljiv, još samo tri liste preko cenzusa“. „Marjanović pred licem pravde“, počelo sudjenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović za koje je optužen njen suprug.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Priznanje Kosova ide na proveru“ o najavi češkog predsednika da će pred institucijama svoje zemlje pokrenuti pitanje povlačenja priznanja nezavisnosti Kosova. O uticaju smene Džona Boltona sa mesta savetnika za nacionalnu bezbednost SAD, na rešavanje pitanja Kosova u tekstu „Trampov otkaz Boltonu ne gasi opciju podele Kosova i Metohije“.

DANAS  –  „Opozicija da raskrinkava zločinačku vlast Vučića i njegove klike“, kaže za list lider Nove stranke Zoran Živković. „Luksemburg platio put premijerkinoj partnerki“, predsednica Vlade Srbije u društvu svoje partnerke boravila u zvaničnoj poseti Luksemburgu.

INFORMER  –  „Banda – šef policije i Čume kao braća rodjena“, bivši načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović sastao se sa Ljubišom Buhom čim je Buha izašao iz zatvora. „Zeman: Pokrenuću proceduru da Češka povuče priznanje Kosova!“, najavio češki predsednik Miloš Zeman.

KURIR  –  Pod naslovom „Kosovo vode zločinci“, list prenosi izjave predsednika češke Miloša Zemana nakon susreta sa predsednikom Srbije Aleksadrom Vučićem u Beogradu. „Počelo sudjenje decenije“, o početku sudjenja za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.

POLITIKA  –  Pod naslovom „Članovi DVT: Na rodjendanu tužioca bile su i sudije, ne poznajemo ostale goste“ o prisustvu osobe iz kriminogene sredine na proslavi rodjendana člana Državnog veća tužilaca. „Srpski vojnici na vežbi raketnih jedinica PVO u Rusiji“, pripadnici VS na poligonu Ašaluk u Astrahanskoj oblasti učestvuju u uvežbavanju posluga na sistemima S-400 i Pancir. „Zeman će ispitati mogućnost povlačenja priznanja Kosova“, o susretu predsednika Srbije i predsednika Češke.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Kako se Zoran branio za ubistvo Jelene“, počelo sudjenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović. „Kosovom vladaju zločinci“, rekao je predsednik Češke Miloš Zeman.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar