Naslovne strane za četvrtak 13. jun 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 13. jun, pišu o 20. godišnjici ulaska medjunarodnih mirovnih snaga KFOR-a na Kosovo, o sastanku Saveza za Srbiju sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom i drugim temama.

ALO  –  List pod naslovom „Tajni sastanak Amfilohija i Mila u Budvi“, list tvrdi da je crnogorski predsednik Milo Djukanović nudio mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju da ostane duhovnik ako se odrekne srpstva i patrijarha u Beogradu.

BLIC  –  „Šta bi Beograd i Priština mogli da potpišu?“, tekst o samitu u Parizu najavljenom za 1. jul. „U pobedu su utkani životi ubijene dece“‚ list piše o poslednjem sastanku radne grupe koja se bavila uvodjenjem kazne doživotnog zatvora u Krivični zakonik Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Ordenje za zločince na mestu zločina“, list piše o obeležavanju 20. godišnjice od ulaska Kfora na Kosovo. „Amerikanci okupljaju bojkotare“, list piše o sastanku SzS-a s Palmerom.

DANAS  –  „Palmer pozvao opoziciju da učestvuje na izborima“, list piše o sastanku SzS-a sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD. „Ministar dao milione za psihoanalizu zaposlenih“, list piše da je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja platilo 4,4 miliona preduzeću „Hermes“ za analizu unutrašnje organizacije Ministarstva.

INFORMER  –  „Boško ’ćutke’ priznao Kosovo“, list tvrdi da je u rezidenciji Amerike održan tajni sastanak i da predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović nije protivrečio američkom ambasadoru Kajlu Skotu i američkom funkcioneru Metju Palmeru. O otvaranju fabrike  nemačke kompanije ZF „U Pančevu počela da radi fabrika motora za električne automobile“.

KURIR  –  O tome da su nekadašnji američki predsednik Bil Klinton i državni sekretar Medlin Olbrajt odlikovani u Prištini na obeležavanju 20 godina od dolaska KFOR na Kosovo „Zlikovci se veselili sa zlikovcima“.

SRPSKI TELEGRAF –  „NATO se povlači sa Kosova“, pod tim naslovom donosi tekst pišući da je britanski Gardijan u najnovijem tekstu izneo zaključak da je posle 20 godina vreme za kraj misije Alijanse na Kosovu. List navodi da je Vlada uskladila administrativne naknade „Poskupele sve takse za dozvole i potvrde“.

POLITIKA  –  „U Pančevu otvorena fabrika budućnosti“ nemačke kompanije ZF. „Plač žrtava u Beogradu, ‘bal vampira u Prištini“, list piše o 20. godišnjici ulaska KFOR-a na Kosovo.
Ostale fotografije uz tekst

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar