Naslovne strane za četvrtak, 21. jun 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o detaljima nestanka novinara Stefana Cvetkovića, o predstojećim pregovorima Beograda i Prištine, kao i o predstojećoj fudbalskoj utakmici Srbija-Švajcarska na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

ALO  –  Pod naslovom „Ramuš traži penziju od Srbije“ list piše da bi u nastavku dijaloga Beograda i Prištine u Briselu prištinska strana namerava da ponovo potegne priču da bi na pregovaračkom stolu trebalo da se nadje i ptianje povraćaja penzija. List piše da je „Liberija povukla priznanje Kosova!“.-

BLIC  –  List piše o mafijaškim obračunima na ulicama „Neko želi da istrebi klan Luke Bojovića“. O predstojećem meču sa Švajcarskom list citira fudbalera Duška Tošića „Narod je uz nas, daje nam snagu“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Uoči nastavka dijaloga s Prištinom „Tači crta granice i zove NATO“. O novom projektu Emira Kusturice „Spomenik braći Sokolović na Vidovdan u Andrićgradu“.

DANAS  –  O izmeštanju železničke stanice „Gradjani će zbog Arapa sa mukom stizati do voza“. O slučaju novinara Stefana Cvetkovića „Tužilaštvo ima nove dokaze protiv Cvetkovića“. O istraživanju koje se bavi upotrebom i posedovanjem malokalibarskog oružja „Srbi i Crnogorci najnaoružaniji u Evropi“.

INFORMER  –  U tekstu „Uništiti Vučića, pa oteti Kosovo“ list navoi da je „lažna otmica (novinara) Stefana Cvetkovića početak specijalnog rata“ s ciljem da se predsednik države Aleksandar Vučić proglasi „za kirminlaca i ubicu“. „Tadić i Tošić: Kad da pobedimo, ako ne sad“, o sutrašnjem meču reprezentacija Srbije i Švajcarske.

KURIR  –  „Kolarov: Momci, ne trebaju nam nikakve gluposti! Ne nasedajte na provokacije“, o poruci kapitena fudbalske reprezentacije Srbije pred meč sa Švajcarcima. „Maturanti pomešali Dositeja s Napoleonom“, o rezultatima kombinovanog testa male mature. List piše i „Kako da najjefitnije stignete do Grčke“.

POLITIKA  –  O nastavku dijaloga Beograda i Prištine „Liberija povukla priznanje Kosova“. O migrantskoj krizi „Merkelova pod pritiskom da zatvori vrata migrantima“. Slučajem otmice novinara list se bavi u tekstu „Stefana Cvetkovića odao navodni put na Mundijal“.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Oteti novinar ubio boga u ženi“ list piše da je novinar Stefan Cvetković, koji tvrdi da je bio otet, osudjen na tri meseca zatvora zbog nasilja u porodici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar