Naslovne strane za četvrtak, 22. april 2021. godine

Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 22. april 2021. godine, pišu o vakcinama protiv kovida-19, o optužnici protiv učitelja glume Miroslava Aleksića, o optužbama za podvodjenje maloletnica protiv predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, o hapšenju vodje Kavačkog klana Slobodana Kašćelana i drugim temama.

ALO – „Mika Aleksić optužen za devet krivičnih dela“, o optužnici protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radnje.

BLIC – List piše da Miroslavu Aleksiću preti 15 godina zatvora u tekstu „Aleksić optužen za četiri silovanja“. O hapšenju vodje „Kavčana“ Slobodana Kašćelana u tekstu „Pao i šef Velje nevolje, Kavački klan skoro uništen“.

VEČERNJE NOVOSTI – O optužnici protiv Miroslava Aleksića „Aleksić silovao dve učenice“. Pišu i da „Srpska sprema tim za dijalog o sudbini BiH“.

DANAS – Viši javni tužilac u Jagodini Radoslav Vučković za taj list izjavljuje „Nemam osnova da se izuzmem iz slučaja Palma“. O epidemiji kovida-19 „Na jesen treći krug vakcinacije“.

INFORMER – „Marinika mora da preda dokaze o zlostavljanju“, o navodima funkcionerke SSP Marinike Tepić da je predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma podvodio maloletnice.

POLITIKA – Tužilaštvo ispituje navode o pedofiliji u Jagodini „Vučković: Važno je saslušati svedoka i sve pomenute osobe“. „Vučić sa Kurtijem u Briselu sredinom maja“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Žena otkrila sve o smrti Vladimira Cvijana“, o dokumentima BIA o smrti Cvijana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar