Naslovne strane za četvrtak, 23. mart 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 23. mart 2023. pišu o povlačenju be-se-že vakcine, izveštaju Stejt departmenta o ljudskim pravima u Srbiji, o dešavanjima u Prištini, a pišu i o paketu sporazuma Moskve i Pekinga.

ALO- O rekordnoj zapleni „Srbin uhapšen sa 43 kilograma zlata“, piše list. Do vikenda novo zahlađenje: „Vraćajte jakne, idemo u minus“.

BLIC – „Rusija je kineska kolonija za resurse“, o razmeni dobara Moskve i Pekinga. „Povučena cela serija Be-se-že vakcina“ o povlačenju serije vakcina zbog sumnjivog kvaliteta.

VEČERNJE NOVOSTI – „Posle Srba, uranijumom na Ruse i Ukrajince“, o isporuci granata sa radioaktivnim punjenjem koje Britanci šalju Kijevu.

DANAS – „Pravnici Rektorata razmatraju slušaj Mali“, o sednici Senata Univerziteta u Beogradu i doktoratu Siniše Malog. „S kim Vučić namerava da se obračuna“, izjava predsednika Srbije o najnepovoljnijim „tipovima“.

INFORMER – Opasan plan prištinskih vlasti „Špijunski rat protiv Srbije“, piše list. Nova moda: „Idu na infuziju iz hira“.

KURIR- Odjeci sastanka Pekinga i Moskve „Si Điping: Dolaze promene kakve nisu viđene sto godina a mi ih zajedno pokrećemo“. Pod naslovom „Deca su nam u opasnosti“ o tome da zbog telefona prvaci imaju krivu kičmu i „ne umeju da govore“.

NOVA – „Korupcija i tortura vlasti bez istraga i kazni“ – Stejt department o ljudskim pravima u Srbiji. „Torlak povukao be-se-že zbog sumnje o kvalitetu“, o povlačenju serije vakcine protiv tuberkuloze za bebe.

POLITIKA – „Kurtija hoće da spale zbog formiranja ZSO“ – o nezadovoljstvu na ulicama u Prištini.

SRPSKI TELEGRAF – EU zvaničnik jasan „Lajčak potvrdio sve Vučićeve crvene linije“, piše list. Panika u Americi: „Kinezi kupili zemlju uz vojne baze SAD“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar