Naslovne strane za četvrtak, 27. april 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 27. april 2023. pišu o Zorani Mihajlović koja je napustila Srpsku naprednu stranku, novoj strategiji srpske spoljne politike, izveštaju Evropskog parlamenta o napretku Srbije i drugim temama.

BLIC – „Zgrožena sam snimkom porođaja na TikToku“, reakcija ministarke zdravlja Danice Grujičić na snimak iz GAK „Narodni front“ u Beogradu. „Gde i kako otputovati za Prvi maj“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Spavači sa Zapada u SNS od Vučića prave – Putina“, o odlasku Zorane Mihajlović iz stranke. O novoj strategiji srpske diplomatije u tekstu „Kako drugi nama, tako i mi njima, test na Islandu“.

ALO – List piše o video – snimku na kome predsednika Republike Srpske Milorad Dodik vredja porodicu tenisera Novaka Đokovića, u tekstu pod naslovom: „Djokovići izvinite, celu noć nisam spavao“.

DANAS – „Brisel brine proruska retorika Beograda“, o izveštaju Evropskog parlamenta o Srbiji. „Vučić nema ovlašćenja da odlučuje o gradnji ili rušenju“, kaže advokat Rodoljub Šabić povodom sedme godišnjice rušenja u beogradskom kvartu „Savamala“.

INFORMER – „Sestra na TikToku prenosila porođaje“, o snimku iz GAK „Narodni front“.

KURIR – „Dodika izvređao porodicu Djoković pa se izvinjavao i optužio RTS“, o tome šta je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao o porodici tenisera Novaka Djokovića .

NOVA – Bivša funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović u intervjuu za list navodi „Vučić se toliko promenio da ja više ne želim da budem u SNS“. „REM odugovlači sa dodelom pete frekvencije“, o urgenciji Junajted medije Upravnom sudu. „Đedovićeva će i donositi odluke i nadzirati rad EPS“, o postavljanju ministarke rudarstva i energetike za jedinog člana skupštine EPS.

POLITIKA – Lider Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor kaže za list „Odnosi Beograda i Budimpešte mogu da budu još bolji“. „Opozicija i mediji ogorčeni glasanjem Grčke u SE o Kosovu“, navodi list.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi nalaze istraživanja, u tekstu pod naslovom: „Srbi očekuje od Amerike pomoć oko ekonomije i Kosova“. „Snimala gole žene tokom porodjaja“, o snimku iz GAK Narodni front“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar