Naslovne strane za četvrtak, 31. oktobra 2019. godine

Dnevne novine za 31. oktobar na naslovnim stranama pišu o poruci predsednice odbora za stabilizaciju i pridruživanje Evropske unije Tanje Fojen o pregovorima vlasti i opozicije u Srbiji, zagadjenosti vazduha u Srbiji, poslovanju Er Srbije i drugim temama.

ALO  –  „Deca su plakala i zato što napuštaju oca“ o povratku dece majci Slavici Burmazović iz Irana u Srbiju.       

BLIC  –  „Paljenje strnjike ugušilo Srbiju“ o uticaju paljenja strnjika na zagadjenost vazduha. „Nekad bih radije sadio paradajz nego glumio“, izjava poznatog glumca Nebojše Dugalića.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Planiram da dolazim u Beogradu i vidjam decu“, izjava Ejupa Sabri Jundže čija su deca, nakon što ih je nezakonito odveo od njihove majke, vraćena u majci u Srbiju.

DANAS  –  „Rajaner zarobljen da ne našteti Er Srbiji“ o državnoj kompaniji Er Srbija i subvencijama koje dobija za svoje poslovanje. „Fajon očekuje učešće SzS u razgovorima vlasti i opoziciji“, poruka predsednice Odbora za stabilizaciju i pridruživanje Evropske unije Tanje Fajon o pregovorima vlasti i opozicije.

INFORMER  –  „Iljušin gasi požar na Staroj planini“, list piše o najavljenom dolasku ruskog aviona kao pomoć u savladavanju vatrene stihije.

KURIR  –  „Balkanska unija pre EU“, list piše da predsednik države Aleksandar Vučić ima plan B.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Sve o isplati novca za prevoz“, list o nacrtu Zakona porezu na dohodak gradjana i navodi da poslodavci koji ne budu mogli da opravdaju isplatu za karte za prevoz radnicima plaćaće porez od 10 odsto.

POLITIKA  –  „Brisel gubi moć“, o vetu koje su neke države članice Evropske unije stavile na otvaranje pregovora za članstvo Severne Makedonije i Albanije. „Kopenhagen dozvolio izgradnju poslednjeg kraka ‘Severnog toga 2′“, o izgradnji gasovoda dugog 1.230 kilometara kojim će se Evropa snabdevati ruskim gasom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar