Naslovne strane za nedelju, 15. januar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 15. januar 2023. godine, pišu o izgradnji brze pruge Beograd – Subotica, i drugim drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – O radovima na izgradnji brze pruge do Budimpešte „Beograd – Subotica za sat i pet minuta“. List piše da je Rusija promenila koncept ratovanja u Ukrajini „Putinov put do brze pobede“.

BLIC – Pod naslovom „Zloglasni snajperista preti Blicu“, list piše da je redakciji uputio preteću poruku Srbin koji se kao ruski plaćenik bori na strani Ukrajine.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ponos u Pomoravskom okrugu – Svilajnac oborio rekord u bebama“, o demografskim podacima u toj opštini. O napadu u Sarajevu na učesnike fudbalskog turnira iz Beograda „Noževima i suzavcem nasrnuli na srpsku decu“.

KURIR – List prenosi procenu ministra finansija Siniše Malog „Inflacija će u 2023. usporiti, to će doneti olakšanje“. O odnosima ruske vojske i plaćeničkih grupa „Borba za moć“.

POLITIKA – Intervju sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem „Pod znakom pitanja popravljanje odnosa sa Hrvatskom“. O radovima na izgradnji brze pruge Novi Sad – Subotica „Završetak krajem naredne godine“.

SRPSKI TELEGRAF – U specijalnom dodatku piše o neobjavljenom izveštaju Državne bezbednosti „Tajni dosije Arkan“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar