Naslovne strane za nedelju, 22. septembar 2019. godine

Dnevne novine u izdanjima za nedelju, 22. septembar 2019. godine pišu o sastanku predstavnika Srba u Bosni i Hercegovini sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, o umetnici Marini Abramović, otvaranju njene izložbe „Čistač“ u Beogradu i o drugim temama.

ALO  –  „Šarčević: Blokada rektorata je bezobrazluk opozicije“, izjava ministra prosvete Mladena Šarčevića povodom blokade zgrade rektorata od strane studenata iz „Jedan od pet miliona“.

BLIC  –  „Marina Abramović: Žene su jače od muškaraca“, izjava umetnice Marine Abramović za taj list. „Goran Vesić: Legitimitet izborima daju gradjani a ne stranke“, izjava zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Bakirova platforma tera RS na otcepljenje“, izjava Milorada Dodika prilikom susreta sa Aleksandrom Vučićem. „Igra na pobedu bez favorita“, treneri Partizana i Crvene zvezde o predstojećem večitom derbiju.

KURIR  –  „Moj Beograd me je prihvatio“, o otvaranju izložbe Marine Abramović. „Partizan i Zvezda igraju 161. put“, o predstojećem derbiju.

POLITIKA  –  „Sukob bi bio kraj za sve“, odgovor Vučića na zahtev Dodika da od Srbije dobije pomoć za osposobljavanje bezbedonosnih jedinica kao odgovor na deklaraciju Stranke demokratske akcije o formiranju Republike Bosne i Hercegovine. „Moja kuća je ovde“, izjava umetnice Marine Abramović na otvaranju izložbe „Čistač“ u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar