Naslovne strane za nedelju, 23. jun 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 23. jun, pišu o odlaganju sastanka Beograd-Priština u Parizu, o otvaranju Evropskih igara u Minsku, hapšenju nekadašnjeg predsednika Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišela Platinija i o drugim temama.

ALO – „Rusi prete Milu: robijaćeš“, list na naslovnoj strani piše da je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin poručio crnogorskom predsedniku Milu Djukanoviću da će doživeti politički poraz kao bivši ukrajinski predsednik Petro Porošenko.

BLIC – Naslovnu stranu nedeljnog izdanja list posvećuje istraživanju „Zbog čega mladi sve lošije govore srpski“. Glumac Rade Šerbedžija za list kaže:“Samo je vreme socijalističke Juge imalo pravi dignitet“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Upozorenje Hrvatima: Lažete o Jasenovcu“ o kontroverznoj izložbi o zločinima počinjenim u Nezavisnoj državi Hrvatskoj tokom Drugog svetskog rata. Upozorenja epidemiologa „Svaki četvrti krpelj nosi lajmsku bolest“.

KURIR – Na naslovnoj strani list piše da je ruski predsednik obećao podršku Srbiji u rešavanju pitanja Kosova „Putin: Braniću Srbiju i Rezoluciju 1244“.

POLITIKA – „Rusija će pomoći u svemu što Srbija zatraži“ intervju sa ruskim ambasadorom u Beogradu Aleksandrom Čepurinom. „Ofsajd u katarskom pesku“ o korupciji oko dodele ogranizacije Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. godine Kataru. „Otvaranje Evropskih igara u senci politike“ o tome da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije prisustvovao otvaranju igara zbog učešća spotrista Kosova na toj manifestaciji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar