Naslovne strane za nedelju, 28. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 28. maj pišu o promenama u vrhu Srpske napredne stranke, protestu „Srbija protiv nasilja“ koji je održan u Beogradu, i drugim temama.

ALO – „Vučić stranku poverio Vučeviću“, o odluci Aleksandra Vučića da Milošu Vučeviću ustupi vođenje stranke. O situaciji na severu Kosova „Kurti sprema novi udar“.

BLIC – „Vučević vodi SNS umesto Vučića“, o promeni na čelu SNS-a. „Četvrta protestna šetnja opozicije“, list piše o protestu „Srbija protiv nasilja“ koji je u subotu održan u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI – O izboru Miloša Vučevića za novog predsednika SNS-a „Prednost je naslediti stranku od Vučića“. O situaciji na severu Kosova i reakciji Beograda „Vojska Srbije ostaje na gotovs“.

KURIR – Pod naslovom „Odgovor na teror“, list piše o situaciji na severu Kosova. O novom predsedniku SNS-a „Naslednik“.

POLITIKA – List piše o promenama u vođstvu SNS-a „Miloš Vučević novi lider naprednjaka“. O odluci sa sednice Saveta za nacionalnu bezbednost „Oružane snage do daljeg u najvišem stepenu borbene gotovosti“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučević na čelu SNS“, o novom predsedniku te stranke. O najavi Aleksandra Vučića da će osnovati novi politički pokret „Vučiću ovo neće opreostiti“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar