Naslovne strane za nedelju, 29. januar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 29. januar 2023. godine najviše pišu o dijalogu Beograda i Prištine i finalu Australijan opena u kojem igra Novak Đoković.

ALO – Za list govori ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković „Svakodnevno se borim za poljoprivrednike“. O finalu Australijan opena u kojem se za 10. titulu bori Novak Đoković „Nole, uzmi sve“.

BLIC – O finalu Australijen opena „Nole igra za 22. titulu“.

VEČERNJE NOVOSTI – Akademik Dušan Kovačević za list kaže „Od ambisa svet deli samo korak“.

KURIR – Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže „Mnogi bi nam uveli sankcije, ali to nećemo da dozvolimo“. O Aosutralijan openu „Finale: Nole i Cicipas odlučuju ko je najbolji na svetu“.

POLITIKA – Prvi predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović govori za list „Uloga Rusije se menja ako nema kosovskog problema“. O izborima u Češkoj „Bivši general Petr Pavel novi predsednik Češke“.

SRPSKI TELEGRAF – O završnici Australijan opena „Noletu danas 22. grend slem“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Emanuel Ziofre,da li je taj tip svestan sta trabunja o Srbiji i Srbima.Srbija i Srbi su centar Evrope od postanja,a gde je on bio do sada i sta bulazni,koga ce on da napravi evropljanima,sram da ga bude.Treba malo da nauci ko su narodi Srbije i gde se Srbija nalazi.Sve moj do moga,spodobe,do spodobe neuke i zle.