Naslovne strane za nedelju, 3. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 3. jul 2022. godine pišu o geopolitičkom položaju Srbije, oružanom obračunu migranata kod Subotice, državnim vaučerima za odmor u Srbiji i drugim političkim i društvenim temama.

ALO – „Srbi u strahu od ajkule ubice“, o nesreći u kojoj je preminula žena u Hurgadi u Egiptu. „Samo lud čovek bi se odrekao Vučićevih saveta“, gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić za list.

BLIC – U tekstu „Razapeti smo izmedju džinova i zato želimo da smo neutralni“ list prenosi stavove gradjana o položaju Srbije u svetu. U intervjuu za list, princ Filip Karadjordjević poručuje „Vreme je da smanjimo podele u društvu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O broju vozača u alkoholisanom stanju u Srbiji, list piše „Ne mogu da stoje, a misle da mogu da voze“. „Ambasadori kao emisari drskih ucena velikih sila“, o porukama Srbiji od stranih diplomata.

INFORMER – List piše, „Roming nikad skuplji – Minut razgovora iz Egipta 400, a snimak na Instagramu 6.000 din“. O pomoći države za letovanje u Srbiji, „Vodič gde da letujete sa vaučerima od 15.000“.

KURIR – Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, „Nova vlada će ubrzati evropski put Srbije“.

POLITIKA – „‘Nova kosovska realnost’ istopila se u Ukrajinu“, kaže ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković u intervjuu za list. „Šestoro povredjeno, jedna osoba ubijena“, o oružanom obračunu migranata kod Subotice. O državnim vaučerima za odmor u Srbiji „Najtraženije banje, pa sela i planine“.

SRPSKI TELEGRAF – List ocenjuje, „Rusija i Belorusija postaju jedna država“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar