Naslovne strane za petak, 21. februar 2020. godine

U izdanjima za 21. februar dnevne novine pišu o imenovanju ambasadora SAD u Nemačkoj Ričarda Grenela, koji je i specijalni izaslanik američkog predsednika u pregovorima Beograda i Prištine, za vršioca dužnosti direktora svih obaveštajnih službi u SAD, o dešavanjima u BiH, Crnoj Gori i o drugim temama.

ALO  –  „Opština iznajmljuje limuzine za 108.000 evra“, o novcu koji navodo opština Plandište izdvaja za automobile.

BLIC  –  „Priština i Tirana zajednički lobiraju za priznanje Kosova“, list piše o najavama čelnih ljudi Albanije i Kosova da će zajedno lobirati za priznavanje nezavisnosti Kosova, i reakcijama u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Branićemo Srpsku i po cenu sankcija“, list prenosi izjavu Milorada Dodika posle sastanka predstavnika Srba u institucijama BiH u Sarajevu. „Zbog litija prete i ucenjuju“, o pritiscima na učesnike okupljanja u Crnoj Gori.

DANAS  –  „Vučić se uplašio sam sebe u dokumentarcu Vladalac“, list piše o reakcijama na film Vladalac. „Milena Popović: Oliver bi me podržao“, list prenosi izjavu nevenčane supruge ubijenog predsednika SDP Olivera Ivanovića, povodom njene odluke da se učlani u SNS, odnosno da se aktivno bavi politikom.

KURIR  –  „Šef svih tajnih službi u Americi rešava Kosovo“, o postavljanju ambasadora Ričarda Grenela, koji je i specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Priština, na mesto šefa svih obaveštajnih službi SAD.

INFORMER  –  „Za 10 dana u Meksiku 200.000 evra, za 116 dana oko sveta 150.000 evra“, o ponudama 42. Medjunarodnog sajma turizma koji je otvoren u Beogradu. „‘Pancir’ nam doleće preko Bugarske“, o isporuci PVO sistema „Pancir“ iz Rusije u Srbiju.

POLITIKA  –  „Mali Tramp na čelu svih tajnih službi SAD“, list piše o imenovanju aktuelnog ambasadora SAD u SR Nemačkoj i specijalnog izaslanika za pregovore Beograda i Prištine Ričarda Grenela za vršioca dužnosti direktora Savezne obaveštajne službe SAD.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    RASPIKUĆE! UNIŠTAVATE DEMOGRAFSKI SASTAV BEOGRADA, UNIŠTAVATE DUH STAROG BEOGRADA OD PRE II SVETSKOG RATA. ###STAROSEDELACABEOGRAD UNIŠTAVATE, SRBIJU SU OKUPIRALI „TITOVČIĆI“ I DOŠLJACI OD POSLE II SVETSKOG RATA =ONIH KOJI SU ŽIVELI PRE DRUGOG SVETSKOG RATA, BEOGRAD JE U RUKASMA OKUPATORA=“TITOVČIĆA“, ..POMOZI BOŽE SRBIJI!