Naslovne strane za petak, 26. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 26. avgust pišu o dva imena za mandatara nove vlade, sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa zvaničnicima SAD i EU Gabrijelom Eskobarom i Miroslavom Lajčakom, niskom vodostaju Dunava, potencijalnim restrikcijama struje i drugim temama.

BLIC – „Samo dva imena su 100 odsto sigurna“ o mandataru nove vlade Srbije. „Srbin ubio škaljarca na plaži“, o ubistvu na hrvatskom ostrvu Pag. O niskom vodostaju zbog visokih temperatura, list piše „Na Dunavu zarobljene tone uglja, nafte“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zadužuju pancire i šok-bombe“ list piše o navodnom opremanju specijalaca na Kosovu. O novom sistemu u zdravstvu u tekstu „Državne kartone će videti i privatnici“.

DANAS – „EPS već pravi planove za restrikcije“, navodi list. U izjavi za list, profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić ocenjuje: „Vučić će i sutra biti predsednik Republike i naprednjaka“.

INFORMER – O vremenskim nepogodama u Grčkoj: „Smak sveta na Halkidikiju – 50.000 udara groma za dva dana“.

KURIR – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio Srbima sa Kosova i Metohije „Nijedne sekunde ne odustajemo od vaše bezbednosti“.

NOVA – „Vulin više ne treba režimu, šalje poruke odlazećeg čoveka“, navodi u intervjuu za list potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović. „Haos u Vučićevoj ‘vojsci’ pred formiranje vlade“, piše list i navodi da predsednik naprednjaka „sve teže kontroliše stranku“.

POLITIKA – „Teški razgovori Vučića sa Lajčakom i Eskobarom“, piše list. „Milanović i Plenković u odbrani ubica dece“, o reakcijama Hrvatske na podizanje optužnice za Petrovačku cestu.

SRPSKI TELEGRAF – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o predstojećoj zimi: „Sledi najhladnija zima dosad u svetu – Vučićev rat za struju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar