Naslovne strane za petak, 29. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od petka najviše pišu o reakcijama na spornu naslovnu stranu nedeljnika NIN na kojoj je snajper uperen u predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o smanjenju stope nezaposlenosti u Srbiji kao i utakmici Partizan- Alkmar.

ALO  –  Pod naslovom „Milion objekata u Srbiji ne bi izdržalo zemljotres“ list objavljuje istraživanje na temu šta bi se dogodilo da nas zadesi elementarna nepogoda.

BLIC  –  U tekstu „DS napustilo dvoje bitnih funkcionera“ list navodi da su Demokratsku stranku napustili dosadašnji članovi Predsedništva stranke Jovana Majstorović i Velibor Pavlović. „Crno beli prokockali evropsko proleće“ o utakmici Alkmar- Partizan koja je završena rezultatom 2:2.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Pentagon udara na neutralni put Srbije“ list piše o pozadini izveštaja SAD po kom je Srbija okarakterisana kao „najpopustljivije okruženje“ na Zapadnom Balkanu za uticaj Rusije. O smanjenju broja nezaposlenih u Srbiji pod naslovom „Nezaposlenost ispod 10 odsto“.

DANAS  – „Naslovna strana NIN-a probudila mračne umove“ o reagovanjima na uklanjanje fotografije sa naslovnice. O zapleni više stotina kilograma marihuane na gazdinstvu „Jovanjica“ pod naslovom „Proizvodnja marihuane uz državnu zaštitu?“. O najavi Luke Maksimovića poznatijeg kao Ljubiša Preletačević da postoji mogućnost da se opet uključi u politička zbivanja pod naslovom „Beli opet najavljuje učešće na izborima“.

INFORMER  –  Sudar velikih sila na Balkanu „Srpsko-hrvatski hladni rat“ o naoružavanju iz Rusije i Amerike. Hronologija slučaja doktorata ministra finansija „Siniša Mali – plagijator ili žrtva prljave kampanje?“. „Sentin sin uhapsio Koluviju“ o zapleni četiri tone droge u kojoj učestvovao sin telohranitelja Slobodana Miloševića.

KURIR  –  Predsednik Srbije se šali na svoj račun zbog naslovne strane NIN-a i kaže „Čestitam im na dobrom izboru snajpera“. Šokantan kraj u Hagu „Partizan izgubio dobijeno“.

POLITIKA  –  „Aleksandar Vučić na nišanu“, o reakcijama na planiranu ali ne i objavljenu naslovnu stranu nedeljnika NIN na kojoj je snajper uperen u predsednika Srbije. Pod naslovom „Tužilaštvo ispituje da li je Krušik prodavao oružje ispod cene“ list piše da je Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo informacije od BIA i VBA o poslovanju valjevske kompanije sa privatnim trgovcima oružjem.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Udar na Vučića iz sveg oružja“ list piše da se fabrikuju afere u vezi sa predsednikom države sa ciljem da se oslabi Srbija. U intervjuu za ovaj list poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Djukanović opet o ministarki gradjevine, „Zorana mora da leti iz SNS-a“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar