Naslovne strane za ponedeljak, 1. februar 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 1. februar 2021. godine najviše piše o daljem toku imunizacije u Srbiji, poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj, protestima u Rusiji, drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO – O istrazi protiv Veljka Belivuka i bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović „Velja u nevolji, Dijana u panici“. Ministarka Maja Gojković o kampanji protiv filma „Dara iz Jasenovca“: „Vreme je za istinu“.

BLIC – „Imamo tri cepiva, a mogli bi da nam stignu još tri“, o najavljenim nabavkama novih vakcina protiv kovid-19. „Isti ljudi posle deset godina opet prave rafineriju“, o izgradnji rafinerije u Smederevu. List najavljuje akciju za obnavljanje svratišta za decu „Sada barem imam gde da jedem“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srbija prva u Evropi, a treća u svetu“, o tome da je vakcinu protiv korone primilo skoro 440.000 gradjana. „U Parizu biraju vagone za metro“, o zvaničnoj poseti Francuskoj. „Rektorka na udaru revizora: Novac deljen mimo zakona“, o nepravilnostima u radu Univerziteta u Beogradu.

DANAS – Ispovest čoveka koji se zvao isto kao vodja škaljarskog klana u „Igor Vukotić: Morao sam da promenim ime“. „Zašto su autobusi za vlast važniji od turizma“, povodom najava novog paketa pomoći privredi. Intervju s predsednikom PSG-a Pavlom Grbovićem „Nismo pisali zahteve zato da bi se oni dopali Vučiću“.

INFORMER – O vakcinaciji „Srbija duplo bolja od EU“. O manjem broju rodjene dece u tekstu „Srbija umire“.

KURIR – O ubistvu Zorana Uskokovića „Osveta. Skoletov sin likvidiran zbog ubistva Arkana“. O istrazi profesora glume Miroslava Aleksića „Manijak i prevarant“.

POLITIKA – „Žene su brojnije i obrazovanije“, o poslednjim podacima Republičkog zavoda za statistiku. „Srbija kao povod za svadju Severne Makedonije i Bugarske“, povodom reakcije zvanične Sofije na čestitke iz Skoplja. „Djoković: Hranim se energijom s tribina“, razgovor uoči početka ATP turnira u Melburnu.

SRPSKI TELEGRAF – O Kavačkom kriminalnom klanu u tekstu „Ekipa Velje nevolje sekla glave i jezike“. O Vučićevoj poseti Parizu „Makron će podržati Srbiju u tri tačke“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar