Naslovne strane za ponedeljak, 11. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o novom uspehu tenisera Novaka Djokovića na turniru Vimbldon a bave se i političkim i društvenim temama.

BLIC – „Novak 007“, o sedmoj tituli tenisera Novaka Djokovića na Vimbldonu. „Stiže novi vreli talas, temperature i preko 40“, o vremenskoj prognozi i upozorenju meteorologa.

VEČERNJE NOVOSTI – „Apsolutni gospodar Vimbldona“, o novom uspehu tenisera Novaka Djokovića. „U jednom danu pet smrti na drumovima“, o tragedijama na putevima u Srbiji.

DANAS – „Svi osim DS i Moramo kod predsednika“, o tome ko će se odzvati pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na konsultacije o novoj vladi.“Djoković opet vladar Vimbldona“, o novom uspehu tenisera Novaka Djokovića.

ALO – Horor vikend na putevima „Poginulo pet mladića“. „Srbima ni mrtvima ne daju mira“, list piše da su s puta od Bratunca ka Potočarima uklonjene slike Srba žrtava u ratu devedesetih.

NOVA – „Novak pokorio Vimbldon po sedmi put „, o novom uspehu tenisera Novaka Djokovića na čuvenom turniru u Londonu. „Ruse špijuniramo, Turke izručujemo, Ujgure proterujemo“, o tome kako je, po navodima lista, Srbija postala partner represivnim režimima.

INFORMER – „Nema više oružja za Ukrajinu“, piše list pozivajući se na zapadne medije. Kao nevrovatno a istinito „Čume u Libiji gradi puteve“.

KURIR – „Nož u ledja“, list piše da predsednik Crne Gore Milo Djukanović ruši premijera Dritana Abazovića zbog Temljenog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvim. Pod naslovom „Nole“ list piše da je Novak Djoković osvojio Vimbldon.

SPRSKI TELEGRAF – „Vučićeva najteža šahoska partija“, o izazovima u kojima je Srbija. O pobedi Novaka Djokovića: „Sedmi put kralj Londona“.

POLITIKA – „Povratak kralja“ – o sedmom uspehu tenisera Novaka Djokovića na turniru Vimbldon. „Srpski ‘plavi šlemovi’ spremni za mirovne misije“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar