Naslovne strane za ponedeljak, 13. septembar 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 13. septembar 2021. godine, najviše piše o trzavicama u odnosima Beograda i Podgorice, pogoršanju epidemiloške situacije, oproštajnoj poseti nemačke kancelarke, drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO – „Stiže Angela! Spavaće u Beogradu“ o poseti nemačke kancelarke Angele Merkel. Doktor Zoran Babić „Jedina dva rešenja kovid propusnice i obavezna vakcinacija“.

BLIC – „Da li će Merkel i iz penzije moći da pomogne“, uoči dolaska šefice vlade u Berlinu u Beograd. „Četvrtina Srbije na onlajn nastavi“, o pooštravanju protivepidemioloških mera zbog rasta broja kovid pozitivnih.

VEČERNJE NOVOSTI – „Memorijal u Donjoj Gradini po uzoru na park ‘Patriot'“, o planovima za izgradnju memorijalnog centra žrtava logora u NDH. O planovima za uvodjenje kovid propusnica u „Dozvola za provod u mobilnom“. „‘Mečku’ pokreću i u Kraljevu“, povodom otvaranja novog pogona kompanije „Leoni“.

DANAS – „Rade Panić: Plašim se toga ko će i kako dolaziti do kovid sertifikata“, razgovor o uvodjenju digitalnih sertifikata za koje se najavljuje da će biti preduslov za ulazak u zatvorene objekte. List navodi i da je „Novi zakon o zaštiti potrošača bežanje od stvarnih rešenja“.

INFORMER – „Krizni štab: Korona propusnice za restorane, bioskope, svadbe…“ o meri čije se uvodjenje očekuje uskoro. O najboljem teniseru sveta Novaku Djokoviću „On je najveći Srbin“.

KURIR – „Strateški Angela Merkel danas u Srbiji sa Vučićem, poslaće poruku svom naslediniku“ o poseti nemačke kancelarke. O rodbinskim vezama u klanu Veljka Belivuka „Mafijaška porodica“.

POLITIKA – „Makedonski put u budućnost kroz vatru i vodu“, povodom 30. godišnjice nezavisnosti Severne Makedonije. O bilateralnim odnosima Beograda i Berlina „Nemačka nam donosi napredne tehnologije“. List najavljuje kulturna dešavanja „Počinje uvodni deo Bitefa“.

SRPSKI TELEGRAF – „Ne smetam njima ja već jaka Srbija“, prenosi izjave predsednika države Aleksandra Vučića o prilikama u regionu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar