Naslovne strane za ponedeljak, 28. februar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 28. februar, najviše pišu o napadu Rusije na Ukrajinu, otvaranju obnovljenog Kliničkog centra Srbije kao i predstojećim izborima.

ALO – „Svet na ivici nuklearnog rata“, o pretnjama najvećih svetskih sila nuklearnim oružjem zbog rusko-ukrajinskog sukoba. List prenosi najavu premijerke Srbije Ane Brnabić posle protesta poljoprivrednih proizvodjača „Brbanbić: Dupliraćemo subvencije za poljoprivrednike“.

BLIC – „Putin nema ratni plan, samo pokazuje silu“, o dešavanjima u Ukrajini. „Beograd dobio Klinički centar od 260 miliona evra“, o novoj bolnici u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Putin podigao gotovost atomskih snaga“, o situaciji u Ukrajini. „Vrhunsko lečenje sa 400 novih lekara“, o Kliničkom centru Srbije.

DANAS – „EU: Suzbićemo uticaj Rusije na Balkanu“, o nastavku ruske invazije na Ukrajinu i rastu političke napetosti. „Biljana Stojković kampanju započela u Nedeljicama“, o početku predsedničke kampanje kandidatknjie zeleno leve koalcije „Moramo“.

INFORMER – List piše da je ukrajinska kriza na vrhuncu „Putin spreman i na nuklearni rat“. „Otvoren Klinički centar Srbije“, o novoj zgradi u čije je opremanje uloženo 120 miliona evra.

KURIR – Zbog rusko-ukrajinskog sukoba svet je na ivici katastrofe, piše list pod naslovom „Atomska pretnja“. „Zasadili smo još 5.000 sadnica“, o akciji kompanija AMG i DM Drogerie markt.

NOVA – „Vučić u očajanju otvara nezavršeni Klinički centar zbog rejtinga“ o Kliničkom centru Srbije. „Štetočinsku upravu Beograda šaljemo u istoriju 3. aprila“, o stavovima Mile Popović iz tima kandiadata za gradonačelnika Beograda Vladete Jankovića.

POLITIKA – „Bolji, veći i moderniji Klnički centar Srbije“, o toj zdrvstvenoj ustanovi. „Pregovori o miru u Ukrajini u senci atomskog oružja „, o situaciji u Ukrajini.

SRPSKI TELEGRAF – O rusko-ukrajinskom sukobu list pod naslovom „Putinov Dan D 5. mart“, piše da Rusija zbog agresije na Ukrajinu „gubi 20 milijardi dnevno“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar