Naslovne strane za ponedeljak 28 oktobar 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od ponedeljka 28. oktobra, najčešće pišu o zagadjenju Srbije, o 11. godišnjici Srpske napredne stranke i o ubistvu vodje Islamske države Abu Bakr al Bagdadija.

ALO  –  O proslavi praznika Svete Petke „Reke naroda pred crkvama!“

BLIC  –  „Vučić vozi i priča, Drobnjak zapisuje“, reporter lista sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i direktorom „Puteva Srbije“ Zoranom Drobnjakom obišao Sremski okrug. „Osnovci čistili Zapadnu Moravu“, o ekološkoj akciji „Blica“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Povodom godišnjice osnivanja Srpske napredne stranke list citira predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Mladima ovde da ponudimo ‘srpski san'“. O ubistvu vodje islamske države „Likvidiran terorista sa ‘devet života'“.

DANAS  –  „Srbija obara sve rekorde zagadjenja“, o tome da su srpski gradovi danima medju najzagadjenijim u svetu. „Napad na profesorku treba da zaplaši i druge“, o pismu podrške koje je više od 100 profesora i javnih ličnosti uputilo profesorki Ekonomskog fakulteta Danici Popović.

INFORMER  –  „Putin brani Srbiju kao da je Rusija“, list piše povodom nedavne srpsko-ruske vojne vežbe na koju su Rusi dopremili svoje oružje.

KURIR  –  „Vučić: mladima ćemo ponuditi srpski san“, list izveštava o proslavi godišnjice Srpske napredne stranke.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Rat ili pakt“ list navodi da analitirač britanske vlade tvrdi da potoje dva scenarija za rešavanje kosovskog pitanja.

POLITIKA  –  „Bratstvo po atomu od nauke do nuklearke“, o tome šta donosi sporazum s Rusijom o formiranju centra za nuklearnu nauku, tehnologije i inovaciju. „Smrt vodje Islamske države“, o ubistvu Abu Bakr al Bagdadija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar