Naslovne strane za ponedeljak, 3. april 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o pobedi Jakova Milatovića u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori i o razgovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije i Severne Makedonije, Edija Rame i Dimitra Kovačevskog, na sajmu vina u Veroni.

VEČERNJE NOVOSTI – „Milatović pobedio, kraj epohe Djukanovića“, o predsedničkim izborima u Crnoj Gori. „Otvoreni Balkan otvara granice“ o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijem Ramom i Dimitrom Kovačevskim na sajmu vina u Veroni.

ALO – Izjava direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića: „Kurti izaziva incidente kako bi izbegao formiranje ZSO“.

BLIC – „Bura oko državne mature“, o tome šte smeta srednjoškolcima, a šta univerzitetima. List objavljuje „Vodič za putovanje kolima za praznike“.

DANAS – List piše o predsedničkim izborima u Crnoj Gori u tekstu pod naslovom  „Iznenadjujuće velika izlaznost“. „Tablice prete novim sukobima na severu Kosova“ o situaciji u četiri opštine na severu Kosova gde su učestale paljevine automobila sa RKS tablicama.

INFORMER – O odlasku na izdržavanje zatvorske kazne vlasnika tog lista Dragana Vučićevića, zbog odbijanja da plati kaznu za uvredljive komentare o drugim novinarima na društvenim mrežama: „Idem do kraja“.

KURIR – List piše o predsedničkim izborima u Crnoj Gori: „Milov kraj“. „Pravda“ je naslov teksta o početku suđenja u Haškom tribunalu vođama Oslobodilačke vojske Kosova.

NOVA – „Javna preduzeća moguć plen za privatni kapital“, piše list navodeći da EPS nije jedina državna firma koju čekaju tektonske promene.

POLITIKA – List piše o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije i Severne Makedonije Edija Rame i Dimitra Kovačevskog, na sajmu vina u Veroni u tekstu pod naslovom „Vučić: Na dan ćemo otvoriti granicu izmedju tri zemlje“.

SRPSKI TELEGRAF – „Brišemo granice na Balkanu“, poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sastanka sa Ramom i Kovačevskim u Veroni.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar