Naslovne strane za ponedeljak, 5. decembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 5. decembar najviše pišu o sednici skupštine Srbije na kojoj će se raspravljati o budžetu za narednu godinu, povratku srpske fudbalske reprezentacije sa Svetskog prvenstva u Kataru i o drugim temama.

ALO – List piše da su se fudbaleri Srbije, nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru vratili u Beograd, u tekstu pod naslovom: „Piksi danas polaže račune“. „Dijaspora najbolje lobira za Srbiju“, kaže ministar bez portfelja zadužen za dijasporu Djordje Milićević.

BLIC – „Kirija tera i radnike i studente na ulicu“, o povećanju stanarina u Beogradu zbog dolaska ruskih državljana. „‘Orlovi’ stigli bez petorice i bez reči“, o povratku srpske reprezentacije nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru.

VEČERNJE NOVOSTI – „Izmislili kinesku policiju u Srbiji“, o navodima medija u inostranstvu da Kina ima svoje policajce u više zemalja sveta, pa i u Srbiji. „Tiho poleteli još tiše se prozemljili“, o povratku u zemlju fudbalske reprezentacije Srbije nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

DANAS – List piše o sednici republičkog parlamenta na kojoj će se u ponedeljak raspravljati o budžetu za 2023. godinu „Siniša Mali: Narednog decembra prosečna zarada 820 evra“. Izjava predsednice beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mile Popović povodom inicijative opozicije za smenu gradonačelnika Aleksandra Šapića „Važna poruka je što SNS i SPS nisu glasali ni za ni protiv Šapića“.

INFORMER – List piše da su se fudbaleri Srbije, nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru vratili u Beograd, u tekstu pod naslovom: „Deca dočekala orlove“. List prenosi stav predsednika Srbije u tekstu pod naslovom :“Vučić: Učiniću sve da se čuju Srbi sa Kosova“.

KURIR – List piše da su se fudbaleri Srbije, nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru vratili u Beograd, u tekstu pod naslovom: „Orlovi stigli Beograd, navijači opsedali Vlahovića“.“Srbi češće idu kod astrologa nego u crkvu“, o neobičnim navikama.

NOVA – List navodi da bi izostanak sa samita u Tirani za Srbiju bio „Novi korak ka potpunoj izolaciji zemlje“. „Vučićeva Srbija je crna rupa Evrope“, intervju sa akademikom Dušanom Teodorovićem.

POLITIKA – O pozivu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za učešće na samitu u Tirani „Odluka u interesu gradjana Srbije“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da su se fudbaleri Srbije, nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru vratili u Beograd, u tekstu pod naslovom: „Bolje se slikaju nego što igraju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar