Naslovne strane za sredu, 15. januar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 15. januar 2020. godine, pišu o puštanju na slobodu Filipa Koraća kojeg je predsednik Srbije označio kao glavnog narko dilera, o najavljenom sniženju izbornog cenzusa sa pet na tri odsto, o slučaju uzbunjivača Aleksandra Obradovića, o dešavanjima u Crnoj Gori proisteklim iz Zakona o slobodi veroispovesti i drugim temama.

ALO  –  Predsednik Srbije žestoko kritikovao obustavljanje istrage protiv Filipa Koraća „Tužioci i sudije zaštitili glavnog narko dilera“.

BLIC  –  „Pola milijarde za ekologiju protraćeno, a mi se gušimo u zagadjenju“, list piše o prekomerno zagadjenom vazduhu u Srbiji i sredstvima opredeljenim za ekologiju, za koje tvrdi da su nenamenski trošena. „Pala banda makroa, podvodili žene pod šiframa da ih ne otkriju“, o hapšenju 22 umešanih u podvodjenje i prostituciju.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Za spor nadležna Patrijaršija, a ne jedna mitropolija“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon poruke Vlade Crne Gore da je spremna da pregovara o Zakonu o slobodi veroispovesti. „Zašto je odbijen svedok saradnik“, list piše o obustavljenom procesu protiv Filipa Koraća, bliskog saradnika Luke Bojovića koji zbog kriminala služi zatvorsku kaznu u Španiji.

DANAS  –  „Gajić: Zakoni ne važe za Obradovića“, izjava Vladimira Gajića, advokata uzbunjivača iz valjevskog Krušika Aleksandra Obradovića. „Spuštanjem cenzusa režim želi da napravi podobnu opoziciju“, o najavi da će cenzus na predstojećim izborima biti snižen sa pet na tri odsto.

INFORMER  –  „Uhapšeni policajac i 21 makro“, o policijskoj akciji u kojoj je otkrivena „elitna“ prostitucija. Tužilaštvo povuklo sve optužnice protiv Filipa Koraća, piše list i dodaje „Hrabro: Predsednik Vučić objavio rat crnogorskoj narko – mafiji u Srbiji“.

KURIR  –  Aleksandar Vučić govorio o odluci tužilaštva „Brine me što je Filip Korać oslobodjen“. Dramatično – „Bebe završile u Tiršovoj zbog zagadjenja“.

POLITIKA  –  „Vučić kivan i zabrinut zbog obustavljanja istrage protiv Filipa Koraća“, o izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon obustavljanja istrage protiv bliskog saradnika Luke Bojovića. „Diskriminacija srpskih medija u Crnoj Gori“, navodi list.

SRPSKI TELEGRAF  –  Vučić besan k’o ris na tužilaštvo „Puštate trovača dece na slobodu“. „Tužilaštvo češlja Grand zbog utaje poreza“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar