Naslovne strane za sredu, 19. jun 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 19. jun, najviše pišu o aferi sa objavljivanjem testova za malu maturu na društvenim mrežama i o trostrukom ubistvu u Surčinu.

ALO – Pod naslovom „Tri Zemunke ukrale test iz matematike“ naslov je teksta koji se bavi aferom zbog koje je odložena mala matura. „Surčinac ubio dužnika, njegovu majku i tetku, pa ih bacio u fekalije“ naslov je teksta koji govori o trostrukom ubistvu u Surčinu.

BLIC – O premeštanju sudjenja za seksualno uznemiravanje bivšem predsedniku opštine Brus iz tog mesta u Beograd u tekstu „Korak bliže pravdi“. „Marinović umesto Šabića“, o kandidatu za novog poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Testovi ukradeni na putu do škola“, o odlaganju polaganja testa iz matematike na maloj maturi pošto su zadaci objavljeni na društvenim mrežama.

DANAS – „Iseljavanje mladih državu košta od 1,2 do 2 milijarde evra godišnje“, pokazuju podaci o efektima emigracije. „Goran Vesić mora krivično da odgovara“, o reakcijama na izjavu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da ima „uvid“ u interne mejlove televizije N1.

INFORMER – Pod naslovom „Jeremićev operativac na Kosovu silovao srpske devojčice“ list pruža tekst o Nenadu Cvetkoviću Čičku. „Skandal na maloj maturi“ naslov je testa koji se bavi kradjom testova iz matematike za malu maturu.

KURIR – „Neko mora u zatvor“ naslov je teksta koji se bavi kradjom testova iz matematike za malu maturu. Pod naslovom „Mafijaški pokolj“ list piše o trostrukom ubistvu u Surčinu.

POLITIKA – „Priština nas neće zaustaviti“, kaže francuski humanitarac Arno Gujon povodom pretnji koje su mu upućene posle objavljivanja teksta „Figaroa“ o životu Srba na Kosovu i Metohiji. „Smenjuje me albanski lobi u SDA“, kaže predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Esad Džudžo.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Rat specijalaca SAD i Rusije u Beogradu“ list donosi tekst o promenama u diplomatskom koru SAD i Rusije u Srbiji. „Ubio troje zbog duga“ o zločinu u Surčinu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar