Naslovne strane za sredu, 23. februar 2022. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 23. februar 2022. godine, pišu o tenzijama izmedju Zapada i Rusije zbog krize u Ukrajini i poziciji Srbije, o pandemiji korona virusa i drugim temama.

BLIC – „Putin kroji granice i priziva rat u Evropi“, o situaciji u Ukrajini nakon što je Rusija priznala nezavisnost dveju samoproglašenih republika. „Koje mere da ukinemo kad se nijedna ne poštuje“, kažu lekari o merama protiv korona virusa u Srbiji.

ALO – List piše o ruskom priznavanju otcepljenih ukrajinskih oblasti „Putin šokirao svet“. List prenosi izjavu srpskog predsednika Aleksandra Vučića o poziciji Srbije „Naša politika ostaje put ka EU, ali bez kvarenja odnosa sa Rusijom i Kinom“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Putin šalje trupe u Donbas, Zapad njemu sankcije“, o situaciji u Ukrajini. „Ne smemo biti potrčko bilo kojoj strani“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o tenzijama izmedju Zapada i Rusije i poziciji Srbije.

DANAS – „Tvrdoglavi Beograd izmedju dve vatre“, o poziciji Srbije nakon povišenih tenzija izmedju Zapada i Rusije nastalih zbog krize u Ukrajini. „Neophodna su dva opoziciona kandidata za predsedničke izbore“, izjava predstavnika koalicije „Moramo“ Radomira Lazovića o predstojećim izborima.

INFORMER – List prenosi ocene ekonomista „Srbija ima dovoljno hrane i gasa za šest meseci“. List piše i o krizi u Ukrajini.

KURIR – O izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom tenzija izmedju Zapada i Rusije „Srbija neće biti ničiji potrčko. Nećemo odustati od prijateljstva s Rusima“.

NOVA – List piše o pripremnom ročištu u procesu protiv Veljka Belivuka, osumnjičenog vodje kriminalnog klana koji se tereti za više ubistava „Predmet dat sudiji pred penzijom, sudjenje unedogled“.

POLITIKA – „Barel stiže ‘stotku’, Nemačka zaustavila ‘Severni tok 2′“, o ekonomskim posledicama krize u Ukrajini. „Korona pokazala da ne možemo da kontrolišemo sve oko sebe“, o pandemiji korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF – List navodi da su policajci bliski bivšoj sekretari MUP-a Dijani Hrkalović pretukli načelnika Interpola.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar