Naslovne strane za sredu, 25. april 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 25. april, pišu o dešavanjima u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, o odnosima u opoziciji, o medijskoj sceni, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Nišu i njegovoj najavi da će predstavnik Srbije učestvovati na Samitu EU-Zapadni Balkan u Bugarskoj.

ALO  –  U tekstu pod naslovom „Za smrt malog Radenka lekaru dve godine zabrane rada“ o odluci Suda časti Lekarske komore Srbije da ortopedu iz Loznice Dobrivoju Bojaniću oduzme licencu za rad na dve godine zbog nestručnog lečenja preloma ruke osmogodišnjeg R.N. koji je preminuo nakon komplikacija.

BLIC  –  „Irinej bački želi da rehabilituje bludne vladike“, list piše da episkop Irinej (Bulović) pokušava da iz penzije vrati vladike Filareta i Vasilija (Kačavendu) i da se protivi smeni vladike Pahomija. List piše o promenama na medijskoj sceni pod naslovima „Karić i BK u trci za novu frekvenciju“ i „Željko Mitrović: Prodao sam Pink u Bosni i Crnoj Gori“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Hag priznao muslimani su gadjali sami sebe“, list piše o raspravi o žalbi prvog predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića na presudu Haškog tribunala.

DANAS  –  „Radnici prisiljeni da dočekaju Vučića“, list piše da je pet opštinskih odbora Srpske napredne stranke u Nišu dobilo nalog da obezbedi po 2.000 ljudi koji će dočekati Vučića. „Djilas uskoro registruje Savez za Srbiju“, list piše da nekadašnji gradonačelnik Beograda pravi novu političku organizaciju. „Janković: Prijava samo jednom policajcu vredja inteligenciju“, tekst posvećen dvogodišnjici noćnog rušenja u Savamali.

INFORMER  –  Pod naslovom „Tek 8 odsto Srba čita knjige“ list prenosi istraživanje „Eurostata“ koje pokazuje da svaki treći muškarac i svaka treća žena u Srbiji ne pročitaju nijednu knjigu tokom godine.

POLITIKA  –  „Vučić: Srbija mora da bude prisutna na Samitu u Sofiji“, list piše o sastanku državnika Srbije, Rumunije, Bugarske i Grčke u Bukureštu i najavi predsednika da predstavnik Srbije ide na Samit EU-Zapadni Balkan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar