Naslovne strane za sredu, 27. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama pišu o zemljotresu koji je pogodio Albaniju i Bosnu i Hercegovinu, ljudskim žrtvama i materijalnoj šteti koju je naneo, o zapleni droge kod Stare Pazove, o izjavi predsednika Srbije Alesandra Vučića kojom je u vezu doveo plagirani doktorat ministra finansija Siniše Malog i optužbe za plagijat upućene svojevremeno piscu Danilu Kišu i o drugim temama.

ALO  –  „Gašić čisti BIA, lete neradnici“, list piše o smeni načelnika centra ove službe u Nišu i njegovog zamenika.

BLIC  –  „Doživotni zatvor za ubice dece od 1. decembra“, o početku primene zakona koji predvidja doživotni zatvor za ubice dece bez prava na pomilovanje. „Serija jakih zemljotresa uplašila region“, o zemljotresima sa epicentrima u Albaniji i Bosni i Hercegovini.

VEČERNJE NOVOSTI  –   „U Albaniji broje mrtve, podrhtavao ceo Balkan“, o zemljotresu koji je pogodio Albaniju.

DANAS  –  „Za razliku od Malog, Kiš ništa nije plagirao“, kulturna javnost o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kojoj dovodi u vezu plagijat ministra finansija Siniše Malog i optužbe za plagijat protiv pisca Danila Kiša. „Tepić: Iza izvoza mina u Ukrajinu funkcioner SNS“, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić o novim tvrdnjama o aferi Krušik.

INFORMER  –  „Užas u Draču“, list piše o zemljotresu u Albanije.

KURIR  –  „Nebo se zatvorilo“, o porazu fudbalskog kluba Crvena zvezda od Bajerna.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Trampov milijarder postao Srbin“, list piše da je veliki prijatelj američkog predsednika Ronald Vejn Barkl dobio pasoš Srbije.

POLITIKA  –  „Najmanje 20 mrtvih u zemljotresu u Albaniji“, o zemljotresu koji je pogodio Albaniju. „Na ‘Jovanjici’ zaplenjene četiri tone marihuane“, o zapleni marihuane na poljoprivrednom dobru „Jovanjica“ kod Stare Pazove.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar