Naslovne strane za sredu, 28. april 2021. godine

Beogradski listovi na naslonim stranama izdanja za sredu, 28. april 2021. godine, pišu o non-pejperu kojim se predlaže rešenje kosovskog pitanja, ponovnom hapšenju bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke i drugim temama.

BLIC – „Da li je ovo konačan predlog Zapada za Kosovo“, o non-pejperu kojim se predlaže rešenje kosovskog pitanja. „Jutka uhapšen zbog kafane na Pančiću“, o hapšenju Milutina Jeličića Jutke.

VEČERNJE NOVOSTI – „Plan države za povratak vojnog roka“, o mogućem povratku obaveznog vojnog roka u Srbiji. „‘Nude’ Srbiji sever Kosova da proguraju priznavanje“, o predlogu rešenja kosovskog pitanja.

ALO – O istrazi protiv klana Veljka Belivuka „Oblačili žrtve u ženski veš pa ih ubijali?“. O novom hapšenju bivšeg predsednika opštine Brus: „Posle samo četiri dana Jutka vraćen u zatvor“.

DANAS – „Marinika Tepić: Palma bi morao da bude u pritvoru“, izjava potpredsednice Stranke slobode i pravde o navodima da je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio žene i maloletnice. „Jutka uhapšen zbog kafane na Pančićevom vrhu“, o hapšenju Milutina Jeličića Jutke, bivšeg predsednika opštine Brus.

INFORMER – Prenose izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Spremaju nam novu kosovsku ucenu“. O istrazi protiv klana Veljka Belivuka „Užas u bunkeru pronadjena i radna odela za klanje“.

KURIR – O nadrilekarima „Užas htela sam da sredim kapke, a spržili su mi oči“. Prenose reči predsednika Srbije „Aleksandar Vučić: Vakcinišite se ko boga vas molim! Moja majka ne bi preživela bez vakcine“.

POLITIKA – „‘Non-pejper’ o Kosovu nije se slučajno pojavio“, o predlogu rešenja kosovskog pitanja. „Dijalog je jedini način da se prevazidje makedonski raskol“, intervju sa episkopom bačkim Irinejom Bulovićem.

SRPSKI TELEGRAF – „Tajna dokumenta američke ambasade“, piše list. Crna statistika: „U Srbiji više ljudi umire sada nego u Drugom svetskom ratu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar